string(1) "p"
Profielfoto van Falmec
Falmec
Vennestraat 24, 2161LE Lisse
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Op afspraak -

Afzuigkap werkblad Sintesi

De Sintesi is een inductie kookplaat met een geïntegreerde afzuiging. Deze compacte unit kan eenvoudig in het werkblad worden gemonteerd.

Sintesi: een synthese van topwaliteit

Geïntegreerde oplossingen met minimalistische en lineaire designs zijn momenteel de trend in de keuken. Daarom presenteert Falmec nu Sintesi, een revolutionaire innovatie in panorama kookplaten met geïntegreerde afzuiging. Een kookplaat met diverse unieke eigenschappen, zoals voortreffelijke prestaties, een elegant en minimalistisch design, uitstekende functionaliteiten en een eenvoudige installatie.

Deze nieuwe oplossing is een "synthese" van alle ervaring en knowhow die Falmec in huis heeft op het gebied van ventilatie, in combinatie met de beste en meest geavanceerde inductietechnologie.

De afzuiging vindt verticaal plaats, aan de achterkant, en dat brengt voor de gebruiker nieuwe voordelen met zich mee: een evenwichtige luchtcirculatie, waarbij alle vier de kookzones aan de achterkant worden afgezogen, maximaal gebruik van de aanrechtruimte dankzij de verticale motor, en heel eenvoudig koken en schoonmaken dankzij het platte, gelijkmatige oppervlak, dat vrij is van obstakels.

Sintesi is volledig geïntegreerd in het werkblad, dankzij een kleppensysteem dat opengaat wanneer de kookplaat wordt ingeschakeld en dichtgaat wanneer hij wordt uitgeschakeld, en een roestvrijstalen frame waarin zowel de afzuiging als de kookonderdelen zijn ondergebracht. Dankzij deze eigenschappen kan de kookplaat heel eenvoudig worden ingebouwd (dikte stalen frame 1 mm) zonder dat het werkblad hoeft te worden aangepast. Zo past Sintesi perfect in het werkblad, en blijft het oppervlak volledig plat.

Sintesi staat garant voor een uitstekende afzuiging, voor een voortreffelijke, stille werking (dankzij speciaal geluidswerend materiaal) en voor een hoge energie-efficiëntie dankzij een innovatieve motor en luchtstroomoptimalisatie. Mede hierdoor heeft de kookplaat het energielabel A++ gekregen.

Sintesi is zowel verkrijgbaar in een afvoer- als een recirculatie variant, met Falmec Carbon.Zeo-technologie die op een uitstekende manier geuren afvoert en vocht absorbeert.

In Sintesi komt alle Made in Falmec-kwaliteit samen: innovatie, expertise, know-how en technologie.

De voordelen

Sintesi biedt diverse voordelen ten opzichte van andere oplossingen die al op de markt verkrijgbaar zijn. Deze pluspunten helpen zowel bij het installeren als in het dagelijks gebruik.

Hieronder staan de belangrijkste voordelen genoemd.

Afzuiging aan de achterkant
Kookdampen worden aan de achterkant weggezogen. Dit zorgt voor een uniforme en evenwichtige afzuiging van de diverse kookzones.

Totale integratie
De afzuiging is volledig geïntegreerd in het aanrecht, dankzij de inbouw- of halve inbouwmontage en dankzij het kleppensysteem. Dit zorgt voor perfecte rechte lijnen op het aanrecht, en voor een gelijkmatig oppervlak zonder uitsteeksels of andere zichtbare elementen.

Ergonomisch en eenvoudig te gebruiken
Sintesi heeft een doorlopend kookoppervlak zonder obstakels. Dat maakt het koken een stuk praktischer. Daarnaast is er een Auto-modus, waarbij het filtervermogen automatisch wordt aangepast op het vermogen van de kookplaat. Dit zorgt voor een maximale afzuiging en een minimaal energieverbruik.

Stil en efficiënt
De krachtige en efficiënte motor zorgt samen met de doordachte luchtstromen en de speciale geluidswerende materialen voor topprestaties op het gebied van afzuiging, en tegelijkertijd voor een gecertificeerd lager geluidsniveau.

Eenvoudig te installeren
Een kookplaat en afzuiging in één, in een frame dat het installeren heel eenvoudig maakt, zonder dat het aanrecht hoeft te worden aangepast, en zonder dat er bij het inbouwen siliconen nodig zijn.

Minder groot
De afzuiging vindt verticaal plaats aan de achterkant van de plaat. Hierdoor wordt de beschikbare ruimte optimaal gebruikt. Sintesi kan al worden geïnstalleerd in aanrechten van 60 cm diep.

Uitstekende filtratie dankzij Carbon. Zeo-technologie
Wanneer de kookplaat wordt geïnstalleerd in de recirculatievariant, zorgt de Carbon.Zeo-technologie voor een uitstekende afvoer van geuren. Tegelijkertijd zorgt Zeoliet ervoor dat de kookdampen minder vochtontwikkeling opleveren.