Profielfoto van Falmec
Falmec
Vennestraat 24, 2161LE Lisse
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Op afspraak -

Materia van Falmec is van beton

Model Materia van Falmec is een luxe recirculatie afzuigkap vervaardigd van beton.

De buitenschaal wordt met de hand gegoten en ieder product is daardoor uniek. Deze eilandschouw heeft niet alleen een exclusieve en stoere look, hij is voorzien van de nieuwste recirculatie techniek genaamd Circle Tech.

In tegenstelling tot de traditionele afzuigkappen is de Circle.Tech serie voorzien van een speciale motor, deze zuigt de kooklucht horizontaal in plaats van verticaal aan. De opgenomen kooklucht, wordt door de motor geleid en blaast in 2 maanvormige Koolstof Zeoliet filters. De geuren binden zich aan de koolstof en het vocht dat vrijkomt bij het koken wordt opgenomen door de Zeoliet korrels. De Zeoliet korrels fungeren als een soort opvangbak voor het vocht, de korrels worden warm en op een normale manier wordt het vocht na het kookproces afgegeven aan de omgeving waarna het door de centrale afzuiging wordt afgevoerd.

Deze filter techniek is door Falmec ontwikkeld en kan bij een variatie aan producten worden toegepast. Dus voor elk product een passend Koolstof Zeoliet filter. Dit sluit aan bij onze missie: gezonde en gefilterde omgevingslucht in elke keuken.