Profielfoto van Falmec
Falmec
Vennestraat 24, 2161LE Lisse
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Op afspraak -

Air-Wall is een discrete oplossing voor de eigentijdse keuken

Met de baanbrekende Elements collectie laat Falmec de afzuigkap verdwijnen door de afzuigfunctie volledig te integreren in de keukenruimte.

De Air-Wall integreert de afzuiging verticaal in een exclusief, verlicht paneel van wit gehard glas. De keukenwand wordt zo een functioneel oppervlak dat kookdampen afvoert en de ruimte verlicht met een aangenaam omgevingslicht.

Air Wall

De nieuwe Air-Wall is ontwikkeld in samenwerking met Magnetolab. Het magnetische systeem van het glazen achterpaneel maakt het ook mogelijk om functionele accessoires zoals tablethouders, kruidenplanken en messenhouder vrij op het glazen oppervlak te plaatsen. De kookdampen worden afgezogen door een handmatig te openen klep, die ook toegang geeft tot de bediening van de afzuigkap functies. De motor, die is ondergebracht in de onderkast van de keuken, heeft ondanks zijn kleine afmetingen een hoog rendement. Air-Wall is verkrijgbaar in 3 versies: 120 cm met een gecentreerde afzuiging, 150 cm met off-center afzuiging aan de rechter- of linker zijde om aan de verschillende behoeften in de keuken te voldoen.

Elements-collectie

Het concept voor de Elements-collectie is een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van succesvolle interne ontwikkelingen, waarmee het familiebedrijf Falmec uit Vittorio Veneto bij Treviso sinds de oprichting meer dan 41 jaar geleden een revolutie teweeg heeft gebracht in de keuken. Dit opent nieuwe horizonnen in het ontwerp om nieuwe keukenruimtes te creëren die steeds eleganter en functioneler worden.