Profielfoto van Falmec
Falmec
Vennestraat 24, 2161LE Lisse
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Op afspraak -

Falmec’s Shelf is een wandplank met geïntegreerde afzuiging

In de derde week van de woonmaand wil Falmec Nederland de Shelf graag in de spotlight zetten.

Dit nieuwe, innovatieve systeem past met zijn multifunctionele design in de huidige keukenconcepten en woonstijlen. De Shelf is één van de hoogtepunten uit de nieuwe Elements-collectie van Falmec. Deze serie omvat een drietal systemen waarbij de afzuigkap volledig uit het zicht is verdwenen, maar als geïntegreerde afzuiging onderdeel is van het design.

Shelf

De naam Shelf, één van de nieuwste systemen van Falmec, verraadt al zijn uiterlijk. Minimalistische look of juist een eyecatcher? Dat is afhankelijk hoe je Shelf gaat gebruiken. Het muurelement met geïntegreerde afzuiging is minimaal 120 cm breed en kan aangevuld worden met extra modules van 60 en 90 cm aan de rechter- of linkerkant. Op deze manier kunnen verschillende samenstellingen worden gecreëerd. Voeg daaraan extra accessoires toe zoals een kruidenrek en ander keukengerei, zodat de Shelf onmisbaar wordt in een zeer functionele keuken.

Recirculatie Multi-Air-technologie

Dankzij de unieke recirculatie Multi-Air-technologie kan de platte afzuigbody worden geïnstalleerd in een plankstructuur van slechts 10 cm, die is uitgerust met een uitschuifbare glasplaat om de aanzuigkracht te vergroten. De zwart gelakte body wordt zowel frontaal als zijdelings omsloten door een zwart satijn aluminium profiel. Het onderste deel integreert een Ledstrip met dynamisch licht dat het werkoppervlak over de gehele lengte van de plank verlicht.

Shelf van Falmec is beschikbaar voor levering einde eerste kwartaal 2023.