Profielfoto van Falmec
Falmec
Vennestraat 24, 2161LE Lisse
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Op afspraak -

Zuivere lucht deel je met de personen van wie je houdt

Falmec is niet alleen specialist in het ontwerpen en produceren van prachtige design afzuigkappen.

De technologie die schuilgaat achter dit design, maakt het Falmec product nog belangrijker in gebruik. Geen keuken zonder afzuigkap! Er zijn verschillende modellen die de keuken aanvullen. Strakke wand en plafondmodellen, ingebouwd of zwevend. Eiland afzuigkappen met identieke lamp of verhult in een compleet frame. Voor ieder keukenontwerp is een passend exemplaar denkbaar.

De functie van de afzuigkap is naast de looks, nog belangrijker. Het afzuigen van kooklucht en -damp op een fluisterstille manier geeft niet alleen plezier bij het koken. Het zuiveren van de lucht zorgt ook voor de ‘well being’ van de gebruikers.

Falmec biedt diverse afzuigkappen aan die onderling weer te verdelen zijn in specifieke systemen. Zo is het E.ion™ Systeem van Falmec een compleet luchtzuiveringssysteem, voorzien van Koolstof/Zeoliet Filter en ionisatie. Deze afzuigkappen hebben geen afvoerkanalen nodig om geuren en kookdampen af te voeren. Daarom kunnen ze overal geïnstalleerd worden, zonder aanleg van afvoerkanalen, dit zorgt voor een beter esthetisch resultaat en maximale flexibiliteit voor installatie in uw keuken.

De Circle.Tech serie bestaat uit een serie recirculatie afzuigkappen voorzien van een speciaal Koolstof/ Zeoliet filter. Deze neemt zowel geur, als stoom op. De Falmec afzuigkappen met deze met revolutionaire technologie, worden gekenmerkt door een gemakkelijke installatie en onderhoud. De gecombineerde filter heeft een zeer lange levensduur: ongeveer 3 jaar bij regelmatig gebruik van de afzuigkap.

Daarnaast heeft Falmec ook nog het Multi-Air-Systeem, hiermee worden ultradunne afzuigkappen ook voorzien van een recirculatiesysteem. De nieuwe Falmec Multi-Air-technologie is het resultaat van knowhow en onderzoek naar nieuwe innovatieve oplossingen. Multi-Air van Falmec verdeelt de aanzuigkracht over meerdere ultracompacte motoren, horizontaal geplaatst en verdeeld. Dit zorgt voor voldoende zuigkracht met een extreem beperkte hoogte. De nieuwe design afzuigkap Light is daarvan een uitmuntend voorbeeld.