Profielfoto van Falmec
Falmec
Vennestraat 24, 2161LE Lisse
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Op afspraak -

Stijlicoon Vogue van Falmec geeft de keuken een modieuze touch

Vorig jaar presenteerde Falmec in Milaan de Vogue, een elegante afzuigkap die de keuken op een stijlvolle manier van schone lucht en licht voorziet.

Vogue is de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek, en is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Het is een multifunctioneel apparaat dat zowel luchtzuivering, afzuiging als verlichting in zich heeft.

Het harmonieuze ontwerp van de Vogue, met zijn cirkelvormige vormen en royale diameter van 88 cm, is bijzonder indrukwekkend. Het is gemaakt van tweekleurig gelakt staal met verfijnde kleurencombinaties, zoals pastelgroen/brons, rood/brons en zwart/brons. De bi-color afwerking versterkt de contrasten tussen binnen en buitenkant en de witte ronde glazen behuizing zorgt voor krachtige verlichting die de schoonheid van het ontwerp benadrukt.

Als toevoeging aan de Falmec Circle.Tech-collectie, is het Vogue-model een stijlicoon dat in elke keuken opvalt. Het is echter niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer functioneel en past in verschillende woonstijlen. Het Vogue-model van Falmec is vanaf september 2023 beschikbaar en is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een multifunctionele afzuigkap die de keuken verfraait en de lucht zuivert.