Profielfoto van Falmec
Falmec
Vennestraat 24, 2161LE Lisse
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Op afspraak -

Nieuwe eilandkap Matrix

Eenvoudig en strak door zijn geometrische lijnen, model Matrix is het nieuwste ontwerp in de E.ion-collectie.

Naast de bekroonde Spazio is deze nieuwe Matrix veelbelovend. Eenvoudig en strak door zijn geometrische lijnen, model Matrix is het nieuwste ontwerp in de E.ion-collectie. Voorzien van recirculatie dankzij het door Falmec toegepaste bipolaire ionisatie principe. Een compleet luchtzuiveringssysteem verpakt in een design jasje.

E.ion™ Systeem

Afzuigkappen voorzien van het E.ion™ Systeem hebben geen afvoerkanalen nodig om geuren en kookdampen af te voeren. Daarom kunnen ze overal geïnstaleerd worden, zonder aanleg van afvoerkanalen, dit zorgt voor een beter esthetisch resultaat en maximale flexibiliteit voor installatie in uw keuken.

Tot 95% geur reductie.

Dankzij het bipolair gecontroleerde ionisatie, E.ion™ Systeem laat deze ionen vrij in uw keuken, vergelijkbaar met de ionen die in onze atmosfeer voorkomen en neutraliseert daardoor zeer effectief geuren. Irriterende en verontreinigende stoffen zoals bacterien, virussen, mijten, pollen, sporen, stof, schadelijke dampen of uitlaatgassen, ionen hebben ook een zeer positief effect op de geest en het lichaam, wat resulteert in de verbeterde stemming en concentratie.

De Matrix ziet er tegelijkertijd technisch en strak uit vanwege de geanodiseerde aluminium-structuur en is afgewerkt met een gesatineerd glaselementen. 

Leverbaar vanaf april 2023!