Profielfoto van Falmec
Falmec
Vennestraat 24, 2161LE Lisse
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Op afspraak -

Falmec Wint De Archiproducts Design Award 2021 Met Model Light

Falmec’s model #Light is in de prijzen gevallen. In de categorie Keuken wint deze ultracompacte afzuigkap de Archiproducts Design Award 2021.

De prijs werd toegekend door een prestigieuze jury bestaande uit vooraanstaande architecten, journalisten, fotografen en creatieve directeuren van over de hele wereld, die 750 aanvragen evalueerde en het beste van het beste selecteerde.

De producten die gekozen zijn geven mensen een goed gevoel, vallen op in diversiteit en laten stereotypen achter zich. Met zijn slogan: 'Join the flat revolution' drukt model Light welzijn, onderscheid en innovatie uit in al zijn vormen. Naast zijn primaire functie - het filteren van lucht in de keuken - onderscheidt het zich in de wereld van afzuigkappen door zijn revolutionaire, ultracompacte ontwerp, maar 10 cm hoog.

Dankzij de ruimtereductie die nodig is voor deze innovatieve recirculatie technologie, is design de focus van dit model, waardoor een uitdrukking van minimalisme en moderniteit wordt gecreëerd om maximaal comfort in de keuken te garanderen.
Voor Falmec belichaamt het hele project, voltooid in 2021, de betekenis van design door technologie, creativiteit, traditie, productie, knowhow, passie en innovatie te integreren in deze bekroonde afzuigkap.