Professionele BORA X Bo stoombakoven voor thuis

BORA X BO, de professionele stoombakoven voor thuis.

BORA X BO, de professionele stoombakoven voor thuis. Een flexibele oven die een combinatie biedt van een afzuiging, stoomoven en oven met geïntegreerde reinigingsfuncties in één. Er zijn geen hendels, geen knopjes, geen onnodige details, maar wel met functies die echte chefs gebruiken. En dankzij de zachte en gelijkmatige stoomopwekking heeft de BORA X BO perfecte kook- en bakresultaten. U bepaalt uw gewenste resultaat in slechts enkele stappen.

Schone lucht en vrij, onbelemmerd zicht
Dankzij de automatische stoomafzuiging wordt de stoom naar achteren geleid voordat de deur wordt ontgrendeld en automatisch wordt geopend, geheel zonder geurtjes. Zo behoudt u altijd een goed zicht en komt er geen stoom in uw gezicht bij het openen van de deur.

Het speciale filter absorbeert alle geuren. Doordat het stoom via achteren geleid wordt, voorkomt het dat bij het openen van de deur stoom in het gezicht komt.

Eenvoudige bedieining
De bediening van de BORA X BO verloopt via een groot 19-inch display, dat indien gewenst ook omhoog kan worden geklapt. Het touchscreen reageert net zo comfortabel op aanrakingen als bij een smartphone. En dankzij de talrijke vooraf geconfigureerde programma's en de intuïtieve gebruikersbegeleiding wordt koken kinderspel.

Ideale aanvulling
De BORA multifunctionele lade kan alles wat u voor het verwarmen van gerechten en servies nodig heeft, en nog meer. Het apparaat kan dankzij de overzichtelijke touchscreenbalk heel eenvoudig worden bediend. Dankzij de handige vooraf geconfigureerde instellingen is regenereren, warmhouden en ontdooien eenvoudig. Zelfs garen bij hele lage temperaturen is mogelijk. De combinatie met een BORA X BO flexibele oven en zijn talloze instelmogelijkheden maakt nog meer functies mogelijk. Daarbij overtuigt de BORA multifunctionele lade met zijn stijlvolle 'All Black'-design, de hoogwaardige materialen en de moeiteloze reiniging. Gewoon geniaal!

Perfect kookplezier met de BORA X BO
Met de BORA X BO kunt u met gemak professionele gerechten bereiden. Wilt u meer weten over deze oven van BORA? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de BORA X BO. Alvast meer weten over de BORA X BO? Lees er alles over op de website van BORA of download de productfolder.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Kom langs in onze showroom