Keukeninspiratie: Lichte keukens in beige en taupe kleuren

Hoewel zwart (of een zwarttint) nog steeds populair is, zien we keukens in beige en taupe ook steeds vaker terugkomen.

Lichte keukens in beige en taupe kleuren is één van de trends van 2023. Zoals we in de keukentrends van 2023 al eens gezegd hebben, is o.a. taupe het nieuwe zwart, beige is het nieuwe wit. Hoewel zwart (of een zwarttint) nog steeds populair is, zien we keukens in beige en taupe ook steeds vaker terugkomen. Stijlen als Japandi en Scandinavisch zijn veelgevraagd. Hier worden vaak lichte kleuren gebruikt met een minimalistische uitstraling, maar die tegelijkertijd de warmte en sfeer in uw keuken behouden.

Keukens in beige en taupe
Er zijn verschillende tinten taupe waarmee u alle kanten op kunt in iedere keukenstijl. Het mooie van een keuken in beige of taupe is dat vrijwel iedere kleur hiermee te combineren is. Bovendien zijn de kleuren tijdloos. Het zijn kleuren die overal bij passen. Licht, donker, naturellen, of felle kleuren: het matcht allemaal met taupe en beige. Ze gaan bijvoorbeeld heel mooi samen met een zwart keukenblad of een taupe keuken met een wit blad.

De kleur taupe is een mix van de kleuren grijs en bruin. Een kleur met warmte. Echte taupe tinten variëren van donker tot licht taupe, van heel warm naar een relatief koele tint. Of u nu kiest voor basic, landelijk of industrieel, de kleur taupe biedt altijd een fijne en stijlvolle basis die zorgt voor extra warmte in de ruimte. Van een taupekleurige keuken heeft u jarenlang plezier.

Meer informatie
Keukens in beige en taupe zijn er in verschillende stijlen en materialen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een lichte keuken in beige of taupe bij u thuis? Onze verkoopadviseurs vertellen u ook graag meer over de mogelijkheden. Of breng een bezoek aan onze unieke keukenshowroom voor meer keukeninspiratie. Kom langs in onze showroom en maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Magazine aanvragen