Foto: airfry_plaat

Pelgrim ovens met innovatieve Airfry bakmand

Moderne design ovens voor ouderwets lekkere frietjes

31 Maart 2024

Keukenapparatuur mooier en makkelijker maken is de missie van Pelgrim. Door luxe ovens met een Airfry bakmand te introduceren, combineert het merk innovatie met de laatste kooktrends. Dit biedt thuiskoks niet alleen de mogelijkheid om op een moderne manier te koken, maar ook om te profiteren van de voordelen van Airfry-technologie, zoals gezondere maaltijden met minder olie en een snellere bereidingstijd.

De nieuwe Pelgrim Mooi Samen 5-serie vormt een stijlvol plaatje dankzij de zwarte handgrepen, volledig zwarte glas en touch display. De ovens hebben luxe bakfunctionaliteiten zoals AssistSteam voor brood, een Pizzastand en Airfry.

De slim ontworpen Airfry bakmand zorgt er voor dat de hete lucht gelijkmatig circuleert, waardoor voedsel rondom gelijkmatig gaart. Dit resulteert in de knapperigste frietjes, snacks en groenten zonder het gebruik van olie of andere bakvetten, wat zowel gezonder als milieuvriendelijker is. Bovendien hoef je hierdoor geen extra Airfry apparaat of frituurpan neer te zetten, wat een extra voordeel is, vooral voor mensen met beperkte ruimte.

De Pelgrim Mooi Samen 5-serie met Airfry bakmand bestaat uit 10 modellen, verkoopadviesprijzen variëren tussen de €899,00 en €1.499,00. Voor meer inspiratie bezoek het Experience Center of ga online naar Mooi Samen 5-serie - Pelgrim.

Reacties