Koken op hoog niveau met de nieuwe Miele 7000 serie

Koken wordt verheven tot kunst met de nieuwe Miele apparatuur. De nieuwe apparatuur van Miele is gemakkelijk in bediening en geeft je ongekende vrijheid.

Koken wordt verheven tot kunst met de nieuwe Miele apparatuur. De nieuwe apparatuur van Miele is gemakkelijk in bediening en geeft je ongekende vrijheid. Je hoeft alleen maar een beetje creativiteit toe te voegen om het perfecte gerecht op tafel te zetten. De Miele 7000 serie is creativiteit op een compleet nieuw niveau, zoals Miele dit mooi verwoord. Als alles in beweging is, komt echte creativiteit naar boven. De 7000 serie bestaat uit een inductiekookplaat, oven, combi-stoomoven en een Dialog oven.

Meer over de 7000 serie
De nieuwe inductiekookplaat van Miele is flexibeler dan ooit. Koken kan op ieder stukje kookplaat; links, rechts, midden, voor of achter… zet je pan waar je wil en de bediening beweegt automatisch mee. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de FullSurface-inductie. Schuif de pannen vrij over de kookplaat en de panherkenning voelt dat de pan verschuift en neemt de ingestelde warmte per pan over naar de plaats waar je de pan naartoe verschuift.

De nieuwe oven van Miele is niet alleen prachtig om te zien, maar zit vol innovatieve technieken zoals een ingebouwde camera en een draadloze bratometer. Hiermee bereidt je gerechten op een unieke manier tot de gewenste kerntemperatuur is bereikt. Met de ingebouwde camera kun je continu je gerecht in de gaten houden op je smartphone, waar je ook maar bent. De nieuwe oven laat je koken als een echte professional!

De combi-stoomoven uit de 7000 serie combineert alle functies van de innovatieve oven met die van een krachtige stoomoven. Stomen, grillen, bakken en meer – alles in één oven.

Wereldprimeur voor de keuken
Als laatste presenteert Miele de Dialog oven. Hiermee heeft Miele een absolute wereldprimeur en verandert het de manier van koken op een revolutionaire wijze met de innovatieve M Chef-technologie. Met de M Chef-technologie worden kookinnovaties mogelijk: een eenvoudige bereidingswijze met een forse tijdsbesparing leidt tot een voortreffelijk eindresultaat. Maak compleet nieuwe gerechten die alleen mogelijk zijn dankzij de revolutionaire kookmethode van de Miele Dialog oven.

Een vis in een blok ijs of een kalfsfilet in bijenwas garen, zonder het ijs of de bijenwas te smelten. Garen zonder bruin te bakken. Verschillende ingrediënten in één gang bereiden. Veeleisende gerechten perfect serveren. En dit alles steeds op het hoogste niveau. En dit alles met de nieuwe Miele Dialog oven. Terwijl conventionele warmte langzaam vanaf de buitenkant tot de binnenkant van het voedsel doordringt, gaart de Dialog oven het voedsel in zijn geheel. Het resultaat: een gelijkmatig gegaard en sappig stuk vlees, vis is verrukkelijk dankzij een fijne structuur en brood maakt indruk door een perfecte korst. Kijk voor meer informatie over de Miele Dialog oven op de website.

Ontdek echte perfectie met Miele! De precieze prestaties en exclusieve innovatie geven een nieuwe dimensie aan het koken. Meer informatie over deze nieuwe Miele 7000 serie? Kom langs in onze showroom en maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.