Keukeninspiratie: Stomen tot in de perfectie met de Bora X BO

Met de nieuwe Bora X BO, de eerste flexibele oven, heeft u dankzij de zachte en gelijkmatige stoomopwekking perfecte kook- en bakresultaten.

Bora X BO; de nieuwe eenvoud in het koken. Na de revolutionaire afzuigtechnologie komt Bora nu met iets nieuws op de markt. Met de nieuwe Bora X BO, de eerste flexibele oven, heeft u dankzij de zachte en gelijkmatige stoomopwekking perfecte kook- en bakresultaten.

Bora X BO
De X BO is de perfecte aanvulling voor een allesomvattende kookervaring, past perfect bij een modern keukendesign. Het ensemble van flexibele oven en kookveldafzuigsysteem kan probleemloos worden gecombineerd en bundelt de voordelen van de modernste kookmethodes met effectieve afzuigtechnologie.

Of het nu gaat om krokant gebraden rosbief, overheerlijke gegrilde groente of de perfecte croissants: dankzij de optimale warmteverdeling maakt u de lekkerste gerechten. Zelfs wanneer er drie gevulde bakplaten tegelijk naar binnen worden geschoven. Wanneer u bijvoorbeeld veel croissants tegelijk maakt op drie bakplaten zullen ze allenmaal even lekker smaken. Bekijk ook eens inspiratie voor heerlijke recepten met de Bora X Bo.

Oven met kantelbaar display
Uniek aan deze oven is het kantelbare display. Het scherm is maar liefst 19-inch groot en kan dus omhoog geklapt worden. Het touchscreen reageert net zo comfortabel op aanrakingen als bij een smartphone. En dankzijn de talrijke vooraf geconfigureerde programma's en de intuïtieve gebruikersbegeleiding wordt koken kinderspel.

Automatische stoomafzuiging
Dankzij de automatische stoomafzuiging wordt de stoom naar achteren geleid voordat de deur wordt ontgrendeld en automatisch wordt geopend, geheel zonder geurtjes. Het speciale filter absorbeert alle geuren, zelfs die van vissen. Doordat het stoom via achteren geleid wordt, voorkomt het dat bij het openen van de deur stoom in het gezicht komt.

Eenvoudig schoonmaken

Het schoonmaken van de oven is niet het favorietje klusje. Maar met de Bora X BO is het schoonmaken van de oven nog nooit zo makkelijk geweest. Er zitten drie verschillende reiningsprogramma's op van snelle tot intensieve reiniging. Afvegen is niet nodig! Met behulp van de cartridge met twee kamers wordt de ovenruimte in een handomdraai weer brandschoon.

Aanvulling op de Bora X Bo

De multifunctionele warmhoudlade is een perfecte aanvulling op de Bora X Bo. Deze warmhoudlade kan alles wat u voor het verwarmen van gerechten en servies nodig hebt - en nog meer. De bediening is heel eenvoudig dankzij de overzichtelijke touchsreenbalk. De vooraf geconfigureerde instellingen maken het regenereren, warmhouden en onthouden kinderspel. Zelfs garen bij hele lage temperaturen is mogelijk.

De combinatie met een BORA X BO flexibele oven en zijn talloze instelmogelijkheden maakt nog meer functies mogelijk. Daarbij overtuigt de BORA multifunctionele lade met zijn stijlvolle 'All Black'-design, de hoogwaardige materialen en de moeiteloze reiniging. Gewoon geniaal!

De warmhoudlade is beschikbaar in twee varianten. Een hoge en lage variant. Bij de hoge variant kan op twee niveaus gewerkt worden.

Highlights warmhoudlade

  • Levert topprestatie; door de vooraf geconfigureerde instellingen kan de lade gebruikt worden voor o.a. servies voorverwarmen, bij heel lage temperaturen mee garen, gerechten mee regeneren, ontdooien of warmhouden.
  • Reinigingscomfort; alle oppervlakken zijn eenvoudig te bereiken en ook schoon t maken.
  • De beste materialen; stijlvolle metalen onderdelen en een zwarte glasplaat staan voor duurzaamheid en robuustheid. Tevens is alles vakkundig afgewerkt
  • Intuitieve bediening; het gebruiksvriendelijke aanraakscherm kan gemakkelijk bediend worden. Wanneer de warmhoudladen gekoppeld wordt met de Bora X BO, kan de lade ook via het display van de X BO worden bediend.

Lees alle uitgebreide highlights.

Bora X Bo kopen?
De Bora X BO is naar verwachting vanaf begin december 2021 te zien in de showroom en leverbaar vanaf het eerste kwartaal van 2022. Vraag alvast ons magazine aan voor meer inspiratie of kom langs in onze showroom.