Heerlijke recepten met de Pelgrim 3-in-1 oven

Met de Pelgrim 3-in-1 oven kun je de heerlijkste gerechten klaarmaken. Een magnetron, bakoven en volwaardige stoomoven in één compact apparaat.

Met de Pelgrim 3-in-1 oven kun je de heerlijkste gerechten klaarmaken. Met de Pelgrim 3-in-1 oven he

De Pelgrim 3-in-1 oven is leverbaar in matzwart of RVS en laat je verrassen door de XL-inhoud van 50 liter en de veelzijdige mogelijkheden. Ook de 140 voorgeprogrammeerde recepten, de eenvoudige bediening met maar één knop en het schoonmaakgemak laten je elke dag genieten.

Veelzijdig koken met de 3-in-1 oven
Gebruiksgemak en veelzijdigheid, de uitblinkers van de 3-in-1 oven. Met deze veelzijdige oven kun je op meerdere niveaus tegelijk bakken. Tevens is het mogelijk de verschillende functies (bakken, garen, stomen) met elkaar te combineren. Met de fase bakken kun je gerechten in verschillende fases bereiden. Gril bijvoorbeeld eerst het vlees (fase 1), verwarm daarna met hetelucht (fase 2) en gaar tot slot na met stoom (fase 3).

De oven kan tot op de graad nauwkeurig worden ingesteld. Door je vlees, vis of groenten vacuümverpakt te bereiden op een relatief lage constante temperatuur, wordt het gelijkmatig gegaard en blijven alle smaken en vitamines goed behouden.

Recepten voor de 3-in-1 oven
Een heerlijk recept maken is nog nooit zo makkelijk geweest met de 3-in-1 oven van Pelgrim. Je proeft echt het verschil! Om je alvast te inspireren, geven we graag een aantal recepten om te maken met de 3-in-1 oven.
Tieleman_Keukens_Pelgrim_3-in-1 oven_recept_5

Meer weten?
Voor meer informatie en technische specificaties van de oven, verwijzen we u graag naar de website van de 3-in-1 oven van Pelgrim. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.