Foto: 2018/tieleman_keukens_livingwall_keukentekening-vr-2.jpg

Stap in je toekomstige keuken met Virtual Reality

De Tieleman Keukens VR-bril biedt een unieke beleving van je nieuwe keuken!

Virtual Reality in de keuken: je toekomstige keuken komt tot leven als je er zelf instaat. Een keuken is nu eenmaal een belangrijke aankoop en je wilt er vooraf 100% zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Virtual Reality neemt alle twijfels weg: je ervaart je keuken al alsof deze écht geplaatst is.

Wat is Virtual Reality?

Met behulp van Virtual Reality wordt het mogelijk om met computers een levensechte, interactieve ervaring na te bootsen. Vervolgens kun je in deze virtuele wereld stappen door een VR-bril (een speciale headset) op te zetten. De bekendste VR-bril is de Oculus Rift, maar tegenwoordig is het zelfs mogelijk om Virtual Reality te beleven door je smartphone in een kartonnen houder te plaatsen. In sommige gevallen is de ervaring bijna niet van echt te onderscheiden. Deze virtuele realiteit is heel interessant voor bijvoorbeeld de gamewereld, maar bij Tieleman Keukens zagen we hier natuurlijk ook kansen in! Daarom maken ze bij Tieleman Keukens al sinds 2016 gebruik van VR-brillen om hun klanten de optimale beleving van hun nieuwe keuken te kunnen geven.

Beleef je nieuwe keuken in de virtuele wereld

Met behulp van computers schetsen we een omgeving in de virtuele wereld - in dit geval je gloednieuwe keuken. Door een VR-bril op te zetten in de Tieleman Keukens showroom stap je letterlijk je nieuwe keuken binnen. Zij zorgen ervoor dat je favoriete keukenontwerp levensecht aan jou wordt getoond, zodat je precies weet hoe je keuken eruit gaat zien.

Kies je voor een nieuwe indeling in de keuken, zoals een kookeiland? Of ga je van een hele lichte keuken naar een donker ontwerp? In zulke situaties is het ideaal om deze keuze vooraf te kunnen beleven. Dit neemt een stukje onzekerheid weg en zorgt ervoor dat je droomkeuken werkelijkheid wordt.

Combineer VR met de LivingWall

Bij Tieleman Keukens zijn ze gek op de nieuwste technologieën en keukentrends. Zo weten zich te onderscheiden in de keukenbranche. Naast Virtual Reality kun je met behulp van de LivingWall het ontwerp alvast op een levensgroot scherm van ruim 3,5 bij 2,5 meter bekijken. Zo zie je keukenplannen werkelijkheid worden en krijg je een realistisch beeld van je woonwens. Eventuele aanpassingen - zoals de kleur, het front, de greep of de indeling - kunnen ze ter plekke voor jou doorvoeren. Dit biedt een nóg beter beeld dan enkel een 3D-tekening.

Benieuwd hoe een keuken er precies uitziet in Virtual Reality? Bekijk hier een voorbeeld van een 360º Panorama aanzicht van een keuken. Uiteraard is het nog véél indrukwekkender wanneer je daadwerkelijk jouw ontwerp met een VR-bril bekijkt.

Virtual Reality bij Tieleman Keukens

Ben je benieuwd naar de virtuele ervaring van jouw gekozen keukenontwerp? Maak dan gerust een afspraak om langs te komen in de showroom. Bij Tieleman Keukens nemen ze de tijd om je mee te nemen in de inspirerende wereld van Virtual Reality.

Reacties