Schüller Alea Matt L272M Havannabruin Fluweelmat AFP

Keuken uitgelicht: Schüller Alea Matt L272M Havannabruin Fluweelmat AFP

Deze Schüller keuken is een keuken gecombineerd met twee verschillende kleuren fronten. Een alledaagse kleur gecombineerd met een niet alledaagse kleur. De fronten van de keuken zelf zijn in de kleur havannabruin fluweelmat en de kastenwand heeft een opvallende Kerrie satijn kleur. De Alea matt is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kijk op de website voor het volledige aanbod fronten.

Bijzonder in deze keuken zijn de lade-indelingen van Schüller. Door een optimale verdeling creëer je ruimte. In de keuken zit een mooie flex-box bestekindeling van eiken natuur. In de kastenwand zit een uittrekbare hoge voorraadkast verwerkt met houten plateaus met metalen band. Mooi, ruimtelijk, maar ook zeker een strak gezicht. Onder de spoelbak is een lade gemaakt om het afval zo goed mogelijk te sorteren. Ook heeft deze keuken een lade-indeling om je voorraad netjes neer te zetten, zonder dat er iets omvalt. Door deze lade-indeling zie je in één oogopslag wanneer een product niet meer in voorraad is. Kijk voor de volledige uitrusting keukenindelingen op de website.

Meer Schüller keukens
Kijk voor meer Schüller keukens op https://www.tielemankeukens.nl/schuller-keukens. Kom langs in onze showroom om verschillende Schüller keukens te bekijken of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs voor een ontwerp voor uw Tieleman-keuken.