Prachtige Eggersmann keuken by Tieleman

Tieleman Keukens binnenkijker: prachtige zwarte Eggersmann keuken met apparatuur van Miele, Siemens, Bora, Quooker en granieten aanrechtblad van Van Gils.

Zwarte keuken

De juiste keuze maken is niet altijd even makkelijk, maar toch zijn de eigenaren erin geslaagd om een prachtige keuken samen te stellen. Het was al snel duidelijk dat de keuken helemaal zwart zou worden. De basis moest rustig worden en met accessoires, bloemen en lampen zou contrast gecreëerd worden in de keuken. Hoewel de keuken volledig zwart en greeploos is, hebben de fronten wel een houtnerf.

Meer over deze keuken

De keuken bestaat uit een kookeiland met kastenwand. Verder is de keuken van alle gemakken voorzien. Zo is er gekozen voor een Bora Professional inductiekookplaat met zwarte draaiknoppen en afzuigsysteem, dat zijwaarts de lucht afvoert. Hierdoor is er geen losse afzuigkap nodig, wat de keuken ook meer rust geeft.

Ook is de keuken voorzien van twee ovens. Zo beschikt de keuken over een Miele combi stoomoven/magnetron en een gewone- en heteluchtoven van Miele. Daarbij is ook gekozen voor een warmhoudlade voor de borden.

Bij een mooie keuken, hoort een mooie kraan. En dan natuurlijk een zwarte kraan, omdat alles in de basis zwart moest zijn. De Quooker Cube Flex zorgt voor heet, gekoeld, gezuiverd en bruiswater.

Voor het aanrechtblad is gekozen voor een granieten blad van Van Gils in de kleur Nero Assoluto Antiek. Een prachtig mooi diepzwarte kleur graniet! Een aanrechtblad van graniet is stootvast en slijtvast. Doordat het een natuurmateriaal is dat uit één stuk gewonnen wordt, zal het blad niet snel tekenen van slijtage vertonen. Behandel een granieten blad voor lang en mooi behoud één of twee keer per jaar met een cleaner en impregneermiddel.

De keuken opgesomd

- Keuken: Eggersmann Vancouver (kleur; eiken zwart gebeitst)
- Aanrechtblad: Van Gils granieten aanrechtblad (kleur; Nero Assoluto Antiek)
- Apparatuur: Siemens iQ500 koelkast en vriezer
- Apparatuur: Siemens iQ700 vaatwasser
- Apparatuur: Miele oven en stoomoven
- Apparatuur: Bora Professional All Black
- Accessoire: Quooker Flex Black
- Accessoire: Quooker zeeppomp Black

Meer informatie

Kijk voor nog meer geplaatste Tieleman-keukens op: www.tielemankeukens.nl/geplaatste-keukens
Ook een keukenontwerp laten maken? www.tielemankeukens.nl/afspraak-maken