Poggenpohl +ARTESIO

Met +ARTESIO vindt Poggenpohl de keuken opnieuw uit door ruimten te verbinden en koken, ontspannen en wonen te verenigen.

Poggenpohl keuken +ARTESIO

De imposante boog van deze Poggenpohl keuken is een baanbrekend kenmerk en geeft een architectonisch gevoel van structuur aan de ruimte. +ARTESIO oogt hierdoor open, strak, toegankelijk en geheel afgestemd op de behoeften van de eigenaar.

Harmonie in de ruimte

+ARTESIO maakt gebruik van een modulaire constructie met bijpassende front- en zijpanelen om zo harmonieuze paneelwanden, onderkasten en meubilair onderling af te stemmen. Daarnaast laten de imposante boog en geprofileerde wand de keuken samenvallen met de omringende ruimte. Deze architectonische benadering schept een gemeenschappelijke horizontale vlakte die koken en woonruimte naadloos in elkaar doet overvloeien.

Muur van mogelijkheden

De multifunctionele wand met zijn gegroefde paneel verandert een plat oppervlak in een bron van inspiratie. Hij verbergt een horizontale led-strip die licht naar boven straalt en stevige, lichte roestvrijstalen schappen voor boeken, ornamenten of keukengerei kan dragen. Een andere optie is een roestvrijstalen paneel met plaats voor schakelaars, stopcontacten en wandarmaturen. De horizontale groeven vestigen de aandacht zowel naar buiten als op de lengte.

Onder de boog

De opvallende +ARTESIO-boog getuigt van vernieuwend denken en spectaculaire flair. Het is een bijzonder functionele vorm die ordelijk kabels, audio-aansluitingen en afvoerkanalen verbergt terwijl hij de keuken in licht laat baden. Tevens is het een architectonisch statement dat hoogte en statuur aan het vertrek geeft en de keuken met de ruimte daarachter verbindt.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: http://www.poggenpohl.com/nl