Poggenpohl +MODO

Keukenarchitectuur +MODO past door de enscenering van open en gesloten functionele gedeeltes helemaal bij deze tijd en creëert ruimtes met persoonlijkheid.

Poggenpohl +MODO keuken

Door lichtheid en transparantie inspireert +MODO ertoe, om de eigen doelstellingen te verwezenlijken. Het wordt hierdoor een plek waar het leven geleefd wordt. De ruimte tussen het opvallende werkblad en de onderkasten wordt door de uittrekbare plateaus een geheel eigen vormgevingselement.

Hun inhoud wordt permanent tentoongesteld, aldus de ruimte tot een vitrine makend voor de persoonlijkheid van de eigenaar. Verborgen rails en het +MOTION-sluitmechanisme maken het gebruik tot een genoegen.

Sterk maar licht

+MODO's bijzondere schuifdeuren openen zich om de inhoud van de bovenkasten te tonen, maar bieden eenmaal gesloten een opgeruimde indruk. De deuren beschikken over een honingraatconstructie die sterk en stabiel is, maar ook gewichtsbesparend.

Harmonie en balans

De 13 cm dikke werkbladen scheppen een vloeiende, ononderbroken lijn van horizontale vlakken, ondersteund door fraaie, lasergesneden architectonische schoren. Ze eindigen bijna in één vlak met de fronten, aldus de ruimte een dominante architectonische aanwezigheid gevend. Toch wekt de nevenschikking met de open laden daaronder de indruk van harmonie en balans. De lichte, rustige indruk wordt versterkt door de horizontale lijnen van de lijstgrepen.

Verlichting

De +MODO-serie omvat tweezijdige glazen schappen met integrale ledverlichting die tentoongestelde objecten of delen van de keuken accentueert door het licht zowel naar boven als beneden te richten. Samen met het verticale lichtelement van het 'niche' gedeelte creëert dit interessante lichtbundels en optimale werkcondities.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: http://www.poggenpohl.com/nl