Foto: 2017-11/Cre8kitchen-nieuw-keukenconcept.jpg

Rondlopen in je nieuwe keuken voordat je hem gekocht hebt

Niets is toch zo fijn om al in je keuken rond te lopen voordat je de keuken daadwerkelijk hebt gekocht? Dit was het uitgangspunt van het nieuwe keukenconcep

Een keuken kopen is een behoorlijke investering en je wilt er heel wat jaren optimaal van kunnen genieten. Zit de gootsteen op de juiste plek ten opzichte van het fornuis? Past de keuken binnen ons budget? Hebben we nog genoeg bewegingsruimte als de keuken eenmaal staat? Weloverwogen een beslissing nemen over het ontwerp en indeling is dan ook van essentieel belang.

Cre8Kitchen biedt met haar unieke concept de oplossing. Stel je nieuwe keuken samen in een kopie van je eigen keuken. Door elektrisch verrijdbare wanden in de concept store wordt de keuken van de klant nagebootst waarna de klant samen met een adviseur de keuken kan indelen met kastjes, frontjes en apparatuur. Dit Do it yourself (DIY) concept maakt het mogelijk om de meest ultieme keuken samen te stellen die past bij de ruimte, het toekomstig gebruik en de smaak van de klant en dit alles binnen het budget.

De eerste concept store van Cre8Kitchen opent haar deuren op 28 september aanstaande aan de Zuiderbreedte 11 in Harderwijk. Om de opening te vieren organiseert Cre8Kitchen van 28 tot met 30 september actiedagen met spectaculaire kortingen.

Realistisch en transparant

Op papier lijkt een keuken toch vaak ruimer en denk je dat de indeling logisch is’, vertelt Gijs Hoeve, mede-eigenaar Cre8Kitchen enthousiast. ‘Maar je weet het eigenlijk pas als de keuken daadwerkelijk geplaatst is. Mocht dan iets niet naar je zin zijn, dan kan er helaas nog weinig aan gedaan worden.’ Cre8Kitchen creëert door verplaatsbare elektrische wanden de keuken van de klant. Precies hetzelfde formaat rekening houdend met aanwezige deuren en ramen. Vervolgens heeft de klant de keuze uit 158 verschillende mobiele onder- en bovenkastjes, keukenapparatuur en diverse frontjes in 18 verschillende basiskleuren. Op ieder product zit een barcode die de adviseur scant als hij of zij deze in de keuken plaats. De prijs verschijnt op een groot beeldscherm waardoor de klant op ieder moment inzicht heeft in de totaalprijs van de keuken. De klant is dus op ieder moment ‘baas’ over zijn eigen budget!

Het grote voordeel van dit innoverend concept is de nabootsing van de ruimte, zelf je keuken indelen naar je eigen wensen en eisen, de concurrerende prijs (bottom up benadering) en de transparantie in een eerlijke prijsopbouw

Je bezoek voorbereiden

Op de website van de Cre8Kitchen kan de klant zich al voorbereiden op een bezoek aan de conceptstore van Cre8Kitchen. Je kunt een afspraak digitaal inplannen maar ook alvast je ideeën en inspiratie loslaten in het online ontwerpportaal. Dit is een tekenprogramma waar men redelijk eenvoudig de nieuwe keuken zelf kan ontwerpen en inrichten. Cre8Kitchen ontvangt het digitale ontwerp en controleert de tekening. Daarna ontvangt de klant geheel vrijblijvend een transparant ontwerp per e-mail. Cre8Kitchen biedt haar klanten alle mogelijkheden om een keuken in alle vrijheid zelf samen te stellen met een duidelijk en overzichtelijk kostenplaatje.
Cre8Kitchen streeft erna om de klant zowel online als in de winkel volledig van dienst te zijn voor het realiseren van een droomkeuken!

Succesvolle crowdfund campagne

De financiering voor de aankoop van het concept en de inrichting van de eerste concept store is gedeeltelijk verkregen door een succesvolle crowdfund campagne. De lening aanvraag van € 130.000 is volgeschreven door 176 investeerders.

Reacties