Foto: Wonen-Keukens-2014-II

Ontdek jouw keukenstijl met Wonen.nl - Keukens

Wonen.nl - Keukens lees je gratis in de Wonen.nl app én is als magazine verkrijgbaar in de winkel!

Een nieuwe keuken aanschaffen blijkt vaak nog lastiger dan het kopen van een huis. Bij het laatste weet je vaak al precies wat je wil: het aantal slaapkamers, een zonnige tuin, een lichte woonkamer, een grote badkamer én een goede keuken. Maar wat houdt een goede keuken in?

Wanneer je je hier namelijk in gaat verdiepen, blijkt dat nog niet een-twee-drie te beantwoorden. De indeling, het werkblad, de apparatuur, de uitstraling; allemaal zaken waar je over na moet denken en je een mening over moet vormen. Dan wil je natuurlijk eerst weten 'wat er allemaal te koop is'. In deze Wonen.nl - Keukens helpen we je graag op weg.

En als wij nog één advies mogen geven: geniet van dit moment waarop je de eerste stap neemt naar je nieuwe keuken. Droom lekker weg bij de mooiste modellen en laat de mogelijkheden rustig op je inwerken. Denk niet te veel in wat niet mogelijk is, maar focus je op het uiteindelijke doel: die prachtige keuken die perfect bij jou past! Waar je met plezier een maaltijd bereidt, lekker wat kunt lezen of gezellig natafelen. Wat een heerlijk vooruitzicht!

Wonen.nl - Keukens

Van fornuis tot oven, van verlichting tot keukenvloer, van keukenblad tot ergonomische opbergsystemen; in Wonen.nl - Keukens lees je alles op het gebied van het keukens. Je vindt Wonen.nl - Keukens magazine vanaf nu in de winkels, tevens is het gratis te downloaden in de iTunes Store en Google Play Store.

Publicatiedatum: 29 november 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties