Keukentip: Maak online een eigen moodboard

Online is steeds meer inspiratie te vinden, maar waar laat u alle verzamelde ideeën? Maak online een eigen moodboard

Online is steeds meer inspiratie te vinden, maar waar laat u alle verzamelde ideeën? Voor al deze ideeën hebben we op onze website een moodboard-maker ontwikkeld. Een eigen stijlboek waar u al uw verzamelde inspiratie gemakkelijk op kunt slaan.

Creëer een eigen stijlboek
Een tekening met alle maten van de keuken, foto's van de huidige keuken, foto's van verzamelde inspiratie voor de nieuwe keuken, tijdschriften met inspiratie. Overal staat of ligt wel iets voor die nieuwe droomkeuken. Onhandig en niet overzichtelijk. Met het online stijlboek van Tieleman Keukens is het mogelijk om al deze informatie te bundelen en er een eigen persoonlijk stijlboek van te maken.

Geef het stijlboek een eigen naam en maak een account aan om de verzamelde informatie niet kwijt te raken. In het stijlboek kunt u zowel eigen afbeeldingen plaatsen als afbeeldingen van onze website.

Gemakkelijk en snel
Het maken van een eigen stijlboek is gemakkelijk. Door te klikken op de 'blauwe plus' bij de afbeeldingen worden afbeeldingen toegevoegd aan het stijlboek. Sla de afbeeldingen op in het stijlboek en verplaats de afbeeldingen naar iedere gewenste positie. Naast het toevoegen van afbeeldingen is het ook mogelijk om de keus van opstelling toe te voegen. Ook is er een aparte ruimte voor afbeeldingen van de huidige keuken en kunt u een plattegrond toevoegen met maten van de keukenruimte.

Aan de slag
Het kopen van een keuken begint bij de oriëntatie. Maak van al uw verzamelde informatie een eigen stijlboek op onze website. Zo heeft u alles overzichtelijk in een moodboard. Bij het maken van een afspraak kunt u het stijlboek ook alvast delen met een adviseur, zodat uw verkoopadviseur alvast aan de slag kan gaan met uw stijlboek en een idee heeft van de beschikbare ruimte en uw wensen.