Keukeninspiratie; Miele apparatuur in Summum Suites in Domburg

De suites zijn de perfecte locatie voor een kort of langer verblijf. Licht, ruimte en natuurlijke materialen geven de Summum Suites een prettige atmosfeer.

In een prachtige villa in Domburg is het heerlijk wonen. Naast dat de villa woonruimte biedt voor de bewoners, is er ook een heerlijke plek om te verblijven voor gasten in de vier Summum Suites. Zowel de privé keuken als de keukens in de Summum Suites zijn voorzien van apparatuur van Miele. Wanneer u kiest voor apparatuur van Miele, dan kiest u voor ultieme duurzaamheid. Alle apparaten zijn zo ontworpen dat ze langdurige topprestaties leveren. Perfectie is waar Miele naar streeft en het iedere keer weer beter proberen te doen.

Miele apparatuur in Summum Suites
De suites zijn de perfecte locatie voor een kort of langer verblijf. Licht, ruimte en natuurlijke materialen geven de Summum Suites een uiterst prettige atmosfeer. Luxe kamers die allemaal een eigen keuken hebben. In de geplaatste Tieleman-keukens in de Summum Suites in Domburg ontbreekt het dan ook aan niets. Ook de apparatuur is van hoogwaardige kwaliteit. Want ook tijdens een kort of langer verblijf is het fijn om te genieten van luxe.

Broodjes afbakken, een pizza uit de oven of iets opwarmen in de magnetron? Met de multifunctionele oven met magnetronfunctie van Miele is dit mogelijk.

Bekijk alle details en specificaties

Meer weten over de apparaten van Miele?
Wilt u kwaliteit, design en optimaal gebruiksgemak? Dan kiest u voor Miele. Het design staat voor innovatie, waarde en tijdloze elegantie. Meer weten over het aanbod apparaten van Miele? Kijk dan op de website van Miele of kom langs in onze showroom in Middelharnis.

Meer informatie over Miele