Keuken uitgelicht: Keller Smokey Wood

Landelijke Keller keuken met grove structuren, rustieke materialen en gerookt hout. De keuken heeft een spoeleiland, buffet en een zithoek op maat.

Landelijke Keller keuken met grove structuren, rustieke materialen en gerookt hout. De keuken heeft een spoeleiland, buffet en een zithoek op maat. Het grove fineer in gerookt eiken beits geeft deze keuken een rustieke, maar ook een luxe uitstraling. De greeplijsten in gun metal geven een moderne finishing touch!

Zo kan het ook
De gefineerde fronten afwerken met matlak maakt de keuken nog exclusiever. Het blad uitvoeren in kunststof steenlook compenseert de prijsverhoging.

In deze keuken

  • Extra grof houtfineer met noesten.
  • Op maat gemaakte buffetkast en zithoek met korfkasten
  • Pitt-cooking kookplaat.
  • Gerookt eiken beitsafwerking.
  • Lade- en korfverlichting.

Meer weten?
Het is niet voor niets dat Keller al jarenlang één van de best verkochte keukenmerken in Nederland is. Doordat er zoveel variatie mogelijk is, wordt het wel heel makkelijk om uw droomkeuken samen te stellen. Kom gerust langs in onze showroom en bekijk alle keukenopstellingen van Keller die we hebben staan.

U kunt ook een afspraak maken met één van onze keukenadviseurs, om een keuken samen te stellen. Wilt u vooraf nog even wat extra keukeninspiratie opdoen? Dan raden wij het zeker aan om onze keukenbrochure aan te vragen!