Keuken uitgelicht: Schüller Elba

Wie van zijn leven en de tijd met zijn geliefden op het hoogste niveau wil genieten, stelt terecht hoge eisen aan de bijbehorende ambiance.

Wie van zijn leven en de tijd met zijn geliefden op het hoogste niveau wil genieten, stelt terecht hoge eisen aan de bijbehorende ambiance. Deze keuken voldoet in ieder opzicht aan die eisen.

Op het royale kookeiland voorzien van een barblad kunnen de bereide gerechten net zo stijlvol geënsceneerd worden als mooie designobjecten in de uitsparing daaronder. Bovendien is er in de glazen jaloeziekast ruimte voor zowel grote keukenapparaten als ook servies.

Het nispaneel met eiken elementen zorgt voor extra bergruimte, ziet er aantrekkelijk uit en zorgt ervoor dat het keukengerei snel voorhanden is.

Meer informatie
U bent van harte welkom in de showroom van Tieleman Keukens, zodat we u uitgebreid kunnen informeren over alle mogelijkheden van de Schüller Elba. Eén van onze adviseurs helpt u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Maak een afspraak, zodat we samen om de tafel kunnen. U kunt ook alvast onze keukenbrochure aanvragen, waarin u veel inspiratie vindt op keukengebied.

Meer informatie over de Schüller Elba