Binnenkijker: geplaatste zwevende Tieleman-keuken in Barendrecht

Bij de familie Pellicaan in Barendrecht hebben we deze parallelle keuken van het merk Mereno mogen plaatsen.

Bij de familie Pellicaan in Barendrecht hebben we deze parallelle keuken van het merk Mereno mogen plaatsen. Bijzonder aan deze keuken is de bevestiging van de keuken. De keuken is niet aan de grond bevestigd, maar aan de muur. Doordat de keuken nu zweeft, oogt de keuken ruimer en overzichtelijker. De keuken en het interieur van de woning zijn ontworpen door VAP Design uit Rhoon.

Een zwevende keuken creëert niet alleen ruimte, maar blijft ook een stuk schoner. Doordat de keukenkastjes aan de muur bevestigd zijn, is het gemakkelijk om het vloeroppervlak te stofzuigen en dweilen. Ook de onderkant van de kastjes kunnen eenvoudig schoongemaakt worden.

Verschillende aanrechtbladen
Omdat de keuken uit twee verschillende delen bestaat in twee verschillende kleuren, hebben ook de werkbladen verschillende kleuren. Het Silestone werkblad aan de linkerzijde van de keuken is in de kleur Kensho en de rechterzijde van de keuken is uitgevoerd in de kleur Negro Anubis.

Het materiaal Silestone is gemaakt van een composietgesteente dat tot 90% uit pure kwarts bestaat. Aan de mix van kwarts, hoogwaardige hars en kleurstoffen worden vaak ook kleine stukjes glas, spiegel, cristobalite of granietkorrels toegevoegd om een nog mooier effect te bereiken. De natuurlijke bestanddelen geven het composiet keukenblad van Silestone een mooie en strakke uitstraling. Het is zo dicht en slijtvast dat het de meeste steensoorten overtreft en bovendien bijna onderhoudsvrij is.

Apparatuur
De keuken is voorzien van een multifunctionele oven met magnetronfunctie en stoomoven van Miele. Ook is de keuken voorzien van een vaatwasser en koelkast met vriesvak van Miele.Om in de zwevende stijl van de keuken te blijven, is voor de afzuigkap gekozen voor een Wave eilandafzuigkap. Een afzuigkap die over het algemeen boven een eiland hangt, maar ook op deze manier gebruikt kan worden.

Het kookveld is een i-Cooking inductie. Bij i-Cooking zijn de afzonderlijke kookvelden naar eigen wens vrij te plaatsen. Zo is ook in deze keuken zelf de plaats bepaald van de verschillende kookzones.

Deze keuken is in verschillende opstellingen, afmetingen, kleuren, prijsklassen en materialen leverbaar. Onze adviseur vertelt u er graag meer over.