Miele inductiekookplaat met panherkenning

Inductiekookplaten met intelligente panherkenning die elke beweging van de pan volgt.

De nieuwe generatie 7000 serie keukenapparaten van Miele zijn de meest revolutionaire innovaties tot nu toe. Een oven die gerechten gaart zonder hitte, of apparaten die je herkennen en met je communiceren. Inductiekookplaten met intelligente panherkenning die elke beweging van de pan volgt. En een pan die op ieder stukje kookplaat geplaatst kan worden; links, rechts, midden, voor of achter.

Flexibele Miele inductiekookplaat
De Miele 7000 serie inductiekookplaten zijn flexibeler dan ooit. De Miele 7000 inductiekookplaat geeft u ongekende vrijheid met koken. Ieder stukje kookplaat kan benut worden; links, rechts, midden, voor of achter. Het maakt niet uit waar de pan op de kookplaat staat, op ieder stukje kookplaat kan gekookt worden. Verplaats de pan waar jij wil koken en de bediening beweegt automatisch mee door de intelligente panherkenning.

De Miele 7000 inductiekookplaat is voorzien van intelligente panherkenning die automatisch meegaat wanneer de pan wordt verschoven op de kookplaat. Deze automatische panherkenning wordt mogelijk gemaakt door de FullSurface-inductie. Met alle afwisselende bereidingen in een keuken wil je je niet laten begrenzen door de kookplaat. En dat hoeft ook niet meer! Koken zonder grenzen is nu namelijk mogelijk met de FullSurface-kookplaat van Miele. Letterlijk, want je bepaalt namelijk zelf waar je de pannen plaatst. Verschuif je een pan, dan verschuift het ingestelde vermogen mee. De FullSurface-kookplaat is niet voor niets de meest flexibele inductiekookplaat ooit. Zo wordt koken nóg leuker.

Miele acties
Miele apparaten zijn hoogwaardige producten van de hoogste kwaliteit. Regelmatig heeft Miele leuke acties voor klanten die apparaten van Miele kopen. Momenteel heeft Miele 2 verschillende lopende acties:

  • Miele Big Green Egg MiniMax actie: Bij aankoop van 4 Miele inbouwapparaten - waarvan minimaal 1 kookplaat met werkbladafzuiging – in de periode tussen 1 april t/m 31 juli 2023 (4 maanden) ontvangt u een Big Green Egg MiniMax cadeau.
  • Miele sterrenmaaltijd cadeau: Bij aankoop van 4 Miele apparaten ontvangt u een diner cadeau (t.w.v. € 660,-). Een diner bij u thuis voor zes personen, verzorgd door een Miele-chef. Zo ervaart u de verschillende mogelijkheden van uw nieuwe Miele apparaten en geniet u van een sterrenmaaltijd bij u thuis.

Meer informatie
Wilt u meer weten over Miele of over de intuïtieve inductiekookplaten van Miele? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij vertellen u graag alles over de inductiekookplaten van Miele.

Afspraak maken - Stijlboek maken - Kom langs in onze showroom