Siematic Frame Design


Ongekende designopties

De volmaakte symbiose tussen architectuur en design biedt ongekende ontwerpopties. Met het nieuwe Frame Design van SieMatic worden eindeloos veel nieuwe inrichtingsmogelijkheden werkelijkheid. De keuken als levendig middelpunt van de ruimte: het eiland met bar en zitplekken functioneert als communicatief ‘meeting point’. Het schiereiland is als een soort buffet, en trekt het kookgedeelte bij het zitgedeelte.

De visuele nadruk wordt gelegd op de heldere, contrastrijke lijnen. Zoals in het kookgedeelte van de nis in de achterwand. Het SieMatic Frame Design zorgt hier voor ongekende designopties die tot een ‘signature piece’ heeft geleid: ranke, zwart gelakte aluminium profielen omranden de deuren van donker getint, ondoorzichtig glas.

De oppervlakken van de onderkasten in de SieMatic-structuurlak ‘sterlinggrijs’ en het hoogwaardige houtdecor ‘eiken onyx’ met asymmetrisch geplaatste bar doen de karakteristieke rankheid – 2 cm dik – van het SieMatic Frame Design  bijzonder goed tot hun recht komen. De hoge kasten met hun inbouwapparatuur hebben een sculpturaal maar niet dominant effect doordat ze half in de muur verzonken zijn.

AANBEVOLEN

Gelakte keukens

Gelakte keukens zijn en blijven populair

Compacte keuken.

compacte keuken met alles er op en er aan, afzuiging met plasmafilter.

Maatwerkkeukens: al jouw wensen verwezenlijkt

Verschillende wensen en verschillende mogelijkheden. Met een keuken op maat word...

maatwerk keuken By Derk 

Bekijk onze vernieuwde showroom in Lunteren. 

Advertentie