Partner

RestyleXL

Sinds 2005 zijn wij leverancier van trendproducten van duurzame materialen voor uw interieur. Wij werken veelal met oud hout - een schitterend product. We zijn gevestigd midden in het Groene Hart in Woerden, met een showroom en werkplaats. Onze bekwame timmermannen en meubelmakers maken keukens, badkamermeubels en vele andere meubels op maat. Wij leverden als een van de eerste bedrijven meubilair van oud hout en steigerhout. Kopen bij ons betekent kiezen voor een uniek, hoogwaardig product. Perfect afgewerkt en authentiek. Een meubel van Nederlandse bodem, veelal vervaardigd in onze eigen werkplaats.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht restylexl.nl

Maatwerk keukens

Bijzondere keukens maken ze bij RestyleXL. Er worden daar geen traditionele keukens gemaakt maar keukens met een wel heel speciale uitstraling. De keukens worden namelijk gemaakt van hergebruikt hout. Oud eikenhout, oude vloerdelen en balken maar ook het trendy steigerhout worden verwerkt in handgemaakte keukens.

Op maat

De keukens worden volledig op maat naar wens van de klant gemaakt. Design en functionaliteit worden gecombineerd. Keer op keer ontstaan unieke eindproducten door de authentieke materialen die geheel naar wens van de klant worden verwerkt.  

Diverse materialen

De Maatwerk keukens van RestyleXL worden gemaakt in landelijke, maar ook in moderne en design interieurs. Een modern landelijke keuken met mat gelakte oud houten fronten en een granieten werkblad of een oud houten werkblad met strak gespoten hoogglans fronten behoren onder andere tot de mogelijkheden.

Oud eiken keukens

De oud eiken keukens zijn wel heel bijzonder te noemen. Er wordt soms oud eikenhout verwerkt van meer dan 150jaar oud. In combinatie met blauwstaal geperste grepen en een betonnen werkblad geeft dit een wel een heel apart eindresultaat. Steeds wisselende partijen hout geven bovendien garantie op een unieke keuken. Na verloop van tijd is het hout immers niet meer beschikbaar.

RestyleXL Maatwerk keukens

Meer lezen over
'Maatwerk keukens'?

meer van deze professional

RestyleXL keukens

RestyleXL keukens van gebruikt hout RestyleXL keukens ...

Landelijke Keuken met industrieel tintje

Sfeervolle landelijke keuken met industrieel tintje doo...

Kloostertafels

Diverse kloostertafels van RestyleXL. U kunt kiezen uit...

Toon alle 18 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.