string(1) "p"

Maatwerk keukens

Bijzondere keukens maken ze bij RestyleXL. Er worden daar geen traditionele keukens gemaakt maar keukens met een wel heel speciale uitstraling. De keukens worden namelijk gemaakt van hergebruikt hout. Oud eikenhout, oude vloerdelen en balken maar ook het trendy steigerhout worden verwerkt in handgemaakte keukens.

Op maat

De keukens worden volledig op maat naar wens van de klant gemaakt. Design en functionaliteit worden gecombineerd. Keer op keer ontstaan unieke eindproducten door de authentieke materialen die geheel naar wens van de klant worden verwerkt.  

Diverse materialen

De Maatwerk keukens van RestyleXL worden gemaakt in landelijke, maar ook in moderne en design interieurs. Een modern landelijke keuken met mat gelakte oud houten fronten en een granieten werkblad of een oud houten werkblad met strak gespoten hoogglans fronten behoren onder andere tot de mogelijkheden.

Oud eiken keukens

De oud eiken keukens zijn wel heel bijzonder te noemen. Er wordt soms oud eikenhout verwerkt van meer dan 150jaar oud. In combinatie met blauwstaal geperste grepen en een betonnen werkblad geeft dit een wel een heel apart eindresultaat. Steeds wisselende partijen hout geven bovendien garantie op een unieke keuken. Na verloop van tijd is het hout immers niet meer beschikbaar.

RestyleXL Maatwerk keukens