string(1) "p"

Landelijke keukens

Waar oud hout en natuurlijke materialen elkaar ontmoeten in nieuw design: Welkom in de wereld van RestyleXL Landelijke keukens!

Materialen

Oude en nieuwe materialen worden in Landelijke Keukens samengebracht en ademen een warme sfeer. Beton, steigerhout, oud eiken, barnwood, sloophout en graniet; zomaar wat materialen die, in harmonieus samenspel, hun weg vinden in de Landelijke Keukens van Restyle XL.

Wat maakt een Landelijke Keuken nu landelijk?

Juist het samen laten gaan van uiteenlopende, natuurlijke materialen is een ideale opzet om eigentijdse Landelijke Keukens te creëren. Doorleefd oud hout, zoals eikenhout, sloophout of steigerhout, wordt bijvoorbeeld gecombineerd met natuursteen, composiet of beton. Er is heel veel mogelijk.

Design normen van deze tijd

De eigentijdse, landelijke keukens van RestyleXL zijn onlosmakelijk verbonden aan design normen & functies van deze tijd. Handmatig tot stand gekomen in de eigen werkplaats. Goed design kan een leven lang meegaan, zonder dat dit gedateerd raakt. Dit is het uitgangspunt van RestyleXL, wat zich vertaalt naar de eigen ontwerpen. Uniek samengesteld, stoer & tijdloos; dit is in een notendop waar de landelijke keukens van RestyleXL voor staan.

Maatwerk

Wat mag de klant verwachten van RestyleXL?

- Een landelijke keuken op ambachtelijke wijze geproduceerd.
- Advies & samenspraak bij het tot stand laten komen van een keuken.
- Een unieke, handgemaakte Keuken uit de eigen werkplaats.
- A-Klasse Keukenapparatuur.

RestyleXL is tevens maatwerk leverancier voor Horecabedrijven & Kantoorinrichting.

Advies op maat

RestyleXL begrijpt dat haar klanten niet altijd direct in staat zijn het totaalbeeld van een nieuwe keuken neer te zetten; maar gezamenlijk komt RestyleXL met de klant altijd weer tot iets unieks! In de showroom staan diverse voorbeelden ter inspiratie. Hier kom je als klant alle voorbeelden tegen van gecombineerd materiaalgebruik. Hier ontstaan nieuwe mogelijkheden en ideeën, vaak gebaseerd op het reeds bestaande.

Contact RestyleXL

RestyleXL is centraal gelegen in het Groene Hart, in de plaats Woerden. Gemakkelijk bereikbaar vanuit de gehele Randstad.

Kuipersweg 25A

3449 JA, Woerden

Tel: +31 (0)348 - 562702

Fax: +31 (0)348 - 561609

Email: info@restylexl.nl