Partner

RestyleXL

Sinds 2005 zijn wij leverancier van trendproducten van duurzame materialen voor uw interieur. Wij werken veelal met oud hout - een schitterend product. We zijn gevestigd midden in het Groene Hart in Woerden, met een showroom en werkplaats. Onze bekwame timmermannen en meubelmakers maken keukens, badkamermeubels en vele andere meubels op maat. Wij leverden als een van de eerste bedrijven meubilair van oud hout en steigerhout. Kopen bij ons betekent kiezen voor een uniek, hoogwaardig product. Perfect afgewerkt en authentiek. Een meubel van Nederlandse bodem, veelal vervaardigd in onze eigen werkplaats.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht restylexl.nl

Badmeubels op maat

Unieke badmeubels op maat van RestyleXL. De badmeubels worden gemaakt van gebruikt hout. In combinatie met robuuste betonnen wastafels worden deze meubels dé blikvanger in uw badkamer. Ga naar www.restylexl.nl

Badkamermeubels

Wie hout in de badkamer wil hebben moet zeker de badkamermeubels van RestyleXL bekijken. De geschiedenis is van het hout af te lezen. De vormen, de kleur, het leven spat van de meubels af.

Niet alleen vertelt het hout een verhaal, het natuurlijk karakter zal de badkamer een uitermate aangename plek maken in huis. De combinatie van onze houten badkamermeubels met bijvoorbeeld natuursteen, beton, composiet of keramiek geven de badkamer een perfecte harmonieuze sfeer. Ga voor hout in de badkamer! Voor meer inspiratie voor badkamermeubels kunt u kijken op onze website.

Inspiratie badkamermeubels

Meer lezen over
'Badmeubels op maat'?

meer van deze professional

Houten tafelblad

Een Houten Tafelblad, naar eigen ontwerp, is niet ‘zo...

Badkamermeubels op maat

badkamermeubels op maat van RestyleXL. Stoere houten ba...

Keuken van sloophout

Deze RestyleXL-keuken wordt gemaakt van sloophout en ou...

Toon alle 18 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.