Keuken uitgelicht: Schüller Cambia

De Schüller Cambia is een moderne landhuiskeuken. Natuurlijk en een tikje rustiek.

De Schüller Cambia is een moderne landhuiskeuken. Natuurlijk en een tikje rustiek. Met het elegante Cambia-framefront brengt het de natuur binnen uw eigen vier muren.

Lichte keuken
Het ontwerp van de keuken is open en luchtig. De lichte, natuurlijke kleuren en typisch landelijke elementen, zoals de rekken met gewelfde wandsteunen en het eiland met staand rek, creëren een ruime kamer met veel plaats voor ontplooiing.

Ergonomische keuken
Ook vanuit ergonomisch oogpunt is de keuken up-to-date. De oven is hoger geplaatst, waardoor koken makkelijker wordt. Dankzij de variabele korpushoogte kunt u de keuken individueel aanpassen aan de behoeften en lichaamsgrootte.

Wandrekken
Dankzij de toegankelijke rekken heeft u al uw favoriete keukenhulpjes steeds overzichtelijk en snel bij de hand. Typerend voor het totaalbeeld is de mix van verschillende materialen. De zandgrijze satijnlakfronten gaan perfect samen met het werkblad in geolied noten natuur. Discrete zwarte handgreepknoppen maken het totaalplaatje compleet.

Fronten
De fronten zijn duurzaam en gemakkelijk te reinigen: Dit watergedragen Dual Cure laksysteem UV-gedroogd vervult zowel ecologische eisen als ook een hoge hardheid en belastbaarheid. Door de, licht gestructureerde oppervlakte is het front eenvoudig schoon te maken. Satijnlak wordt in een Colour Concept aangeboden.

Meer informatie
U bent van harte welkom in de showroom van Tieleman Keukens, zodat we u uitgebreid kunnen informeren over alle mogelijkheden van de Schüller Cambia. Eén van onze adviseurs helpt u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Maak een afspraak, zodat we samen om de tafel kunnen. U kunt ook alvast onze keukenbrochure aanvragen, waarin u veel inspiratie vindt op keukengebied.

Meer informatie over de Schüller Cambia