Foto: wonennl-keuken-kvik

Kvik introduceert keukenontwerp Bordo in twee nieuwe natuurlijke kleuren

Het stijlvolle design Bordo van de Deense keukenfabrikant Kvik is dit najaar beschikbaar in twee nieuwe kleuren: Clay en Arizona beige.

04 Oktober 2022

Kleuren waarmee je een natuurlijke en rustige sfeer in huis creëert. Bordo is het prototype van Deens design en combineert eenvoud en strakke lijnen met organische materialen. Als een van de bestverkochte keukens van Kvik is het een bewezen tijdloos ontwerp. Kvik laat zien dat een designkeuken in combinatie met duurzame materialen niet duur hoeft te zijn. Zo is Bordo al verkrijgbaar vanaf €3.399.

Claus Johnsen, head of design bij Kvik: “Een aantal jaren geleden verkochten we bij Kvik vrijwel alleen witte keukens. Tegenwoordig is dat wel anders. Zo is Bordo black ontzettend populair. De trend van wit naar kleur laat zien dat we steeds meer durven, zolang we met effen en rustige tinten werken om de tijdloze look te behouden. Daarom hebben we ervoor gekozen de Bordo in twee nieuwe warme tinten te lanceren.”

Bordo ondersteunt Kvik’s groene ambities

De keukens van Kvik moeten er niet alleen stijlvol uitzien en betaalbaar zijn, maar ook rekening houden met toekomstige generaties. Zo zijn de kasten en fronten van Bordo gemaakt van spaanplaat dat voor minstens 50% uit gerecyclede materialen bestaat en afkomstig is van verantwoorde bosbouw en gecertificeerde bronnen. Daarbij is het materiaal voor 99% recyclebaar. De beschermende folielaag voor de keukenkasten zijn gemaakt van gerecyclede petflessen. Dit brengt Kvik een stap dichter bij haar ambitie om in 2025 in samenwerking met leveranciers volledig CO2 neutraal te zijn.

Het zit ‘m in de details

Het zijn de details die een keuken afmaken en een eigen karakter geven. Door diverse materialen, accessoires en kleuren met elkaar te combineren, creëer je een opmaat design. Bovendien kunnen ze je keuken een nieuwe look geven wanneer je toe bent aan vernieuwing. Zo kun je bij Kvik bijvoorbeeld kiezen voor diverse werkbladen, keukenkasten en kranen in verschillende ontwerpen, kleuren en materialen.

Vanaf september 2022 is Bordo in de kleuren clay en Arizona beige verkrijgbaar bij Kvik. Meer informatie: Kvik.nl

Reacties