Foto: 260064

Miele introduceert een nieuwe Tepan Yaki

Miele introduceert de TepanYaki CS 1327 Y, de opvolger van de TepanYaki CS 1326 Y uit de Combiset-serie van Miele.

Miele introduceert de TepanYaki CS 1327 Y, de opvolger van de TepanYaki CS 1326 Y uit de Combiset-serie van Miele.

De nog verder verbeterde TepanYaki CS 1327 Y zorgt voor een perfecte, gelijkmatige warmteoverdracht op de ingrediënten en heeft twee warmtecircuits. Bovendien zijn het grilloppervlak en het oppervlak van de kookplaat samengevoegd tot één geheel. Ook kunnen vet en vloeistoffen nog gemakkelijker verwijderd worden door de rondom verbrede opvangrand.

Een professionele kookomgeving

De TepanYaki is een traditioneel Japanse roestvrijstalen kookplaat, waarop allerlei ingrediënten als visfilets, vlees en groente snel kunnen worden gegrild, omdat zij direct op de verhitte roestvrijstalen plaat worden gelegd. Door de intensieve contactwarmte hoeven de ingrediënten maar kort gebraden te worden en ontwikkelen zich heerlijke aroma's. Als afzonderlijk element kan de TepanYaki CS 1327 Y met de andere Combiset-elementen van Miele worden gecombineerd tot één professionele kookomgeving, geheel afgestemd op zijn of haar persoonlijke wensen.

Perfecte warmteoverdracht

Ten opzichte van het voorgaande model gebruikt Miele voor de TepanYaki CS 1327 Y een uit meerdere lagen bestaand materiaal met één roestvrijstalen oppervlak. Dit resulteert in een perfecte, gelijkmatige warmteoverdracht op het eten. Bovendien is de TepanYaki
CS 1327 Y voorzien van twee warmtecircuits, zodat bijvoorbeeld vooraan de kookplaat met grote hitte gewerkt kan worden, terwijl het eten dat al klaar is, op het achterste gedeelte van de roestvrijstalen kookplaat warm gehouden wordt.
Het grilloppervlak en het oppervlak van de kookplaat zijn samengevoegd tot een geheel. Tevens is de opvangrand rondom de TepanYaki-kookplaat breder gemaakt, zodat vet en vloeistoffen gemakkelijker verwijderd kunnen worden en handiger schoon te maken zijn.

Designlijn

Het design van de TepanYaki CS 1327 Y is afgestemd op de andere 17 Combiset-elementen van Miele. Alle afzonderlijke elementen hebben met elkaar gemeen dat de basis wordt gevormd door een hoogwaardig roestvrijstalen omlijsting, van waaruit de diverse kookelementen met hun verschillende functies worden opgebouwd. Een opvallend kenmerk is het licht naar de gebruiker toe gebogen roestvrijstalen bedieningspaneel met knoppen van hoogwaardig roestvrij staal. Alle elementen zijn voorzien van melders die in maximaal drie standen informatie geven over de gebruiksstatus van het apparaat.

De vernieuwde TepanYaki CS 1327 Y is verkrijgbaar vanaf € 2.499,00 inclusief BTW*.

Meer informatie: www.miele.nl


Publicatiedatum: 27 januari 2011

Reacties