Geïntegreerd koken; PITT COOKING draait om stijlvolle ruimtewinst

De keuken is de tweede 'huiskamer' voor de hobbykoks. Met centraal het kookelement waarop gewerkt moet worden.

29 September 2009

Meer kookruimte, meer flexibiliteit in de inrichting en dit alles in een nog mooiere, liefst stijlvolle werkomgeving. PITT COOKING voldoet in alle opzichten aan deze genoemde eisen. Met de revolutionaire innovatie op het gebied van geïntegreerd koken zal PITT COOKING een snelle opmars maken in de Nederlandse keukens.

PITT COOKING is een uniek, KIWA-Gastec gecertificeerd concept, dat een nieuwe, exclusieve uitstraling geeft aan de moderne keuken van de toekomst. Met volledig geïntegreerde branders in het werkblad die naar wens op verschillende wijzen gepositioneerd kunnen worden, krijgt het beeld van het kookgedeelte een volledig nieuwe dimensie. PITT COOKING creëert de ruimte waar het de traditionele opstellingen aan ontbreekt.

Meer dan koken

Het concept is even simpel als doeltreffend. PITT COOKING bestaat uit gasbranders die worden geïntegreerd in het werkblad en volledig zijn afgestemd op het ontwerp van en het gebruik door de consument. Hoe vaak ondervindt de consument dat het hebben van een kooktoestel met 4/5/6 branders uiteindelijk niet de ruimte biedt om alle branders optimaal te gebruiken? Het gebrek aan ruimte en de onflexibele indeling zijn daarin beperkend.
PITT COOKING biedt de oplossing door het kookelement modulair op te bouwen; door de branders desgewenst in verschillende opstellingen, met verschillende tussenruimtes te integreren met het werkblad. Niet alleen uiterst doordacht, maar ook optisch bloedstollend mooi. Want naast functioneel, is PITT COOKING een juweel voor het oog.

Onderhoudsarm

De verzonken en daarmee geïntegreerde gasbranders in het werkblad creëren niet alleen werkruimte, maar zorgen er tevens voor dat het werkblad onderhoudsarm wordt. Ieder gekozen type werkblad is eenvoudig te reinigen. Door de geïntegreerde gasbranders hoeft de gebruiker niet langer te poetsen of te boenen, maar kan met een zachte doek, een lichte reiniger en water het werkblad snel en eenvoudig schoon worden gemaakt. PITT COOKING is niet alleen handig voor het creëren van meer werkruimte, maar ook voor het creëren van meer vrije tijd.

De beste werkbladen

In samenwerking met Dekker Zevenhuizen en Kemie heeft PITT COOKING werkbladen uitgezocht, die voldoen aan de eisen van onderhoud, gebruikersgemak, duurzaamheid en veiligheid. Hierdoor kan PITT COOKING worden ingebouwd in werkbladen van composiet, natuursteen, terazzo, roestvrij staal, gehard glas, gewapend beton en LG Hi Macs. Natuurlijk van de beste kwaliteiten. Want bij een topproduct hoort een topkwaliteit.

Reacties
Hanan

From where I can buy stove Barner same in photo

7 maanden geleden
Redactie Wonen

Hi Hanan, at Pittcooking.com, the manufacturer, you can find more information.

7 maanden geleden