Profielfoto van De Kachelaer

De Kachelaer

Nieuwehaven 163, 2801 CW GOUDA

Over ons

Levering houtkachels gashaarden pelletkachels sfeerhaarden elektrische haarden Optimyst waterdamp haard biobranders bio ethanol o.a Rubyfires Faber Have Dru

 

de Kachelaer

Welkom bij dE KACHELAER,

Bij een (open)haard denkt u meteen aan warmte en gezelligheid, romantiek en bovendien is de haard een lust voor het oog - een blikvanger - in uw interieur.

Echte vlammen, in een klassieke - of moderne haard, wie droomt daar nu niet van?

Wordt de sfeervolle open(haard) of kachel ook het middelpunt van uw woonkamer?

Wij leveren namelijk alle topmerken houtkachels, gashaarden en schouwen.

U bent op zoek naar een kachel met een rendement, boven de 90%?

Dan is een pelletkachel wellicht iets voor u.

U zoekt een (open)haard met echt vuur, maar u ziet op tegen de verbouwing?

Of u woont in een appartementen-complex, waar u geen rookkanaal mag aanleggen?

Ook dan bent u bij de KACHELAER aan het juiste adres, voor:

een elektrische OptiMyst (waterdamp) -, een Opti-Virtual -, een Opti-Flame - of bio ethanol sfeerhaard en/of schouw.

Kachels en haarden zijn als inbouw-, vrijstaand-, en als hangmodel met of zonder schouw te verkrijgen.

Ook voor een schouw heeft u een ruime keuze aan modellen en materialen, zoals marmer, fossilstone en MDF.

Tevens is de Kachelaer het adres voor:

Alle denkbare accessoires, zoals een haardstel, een haardscherm of een pook.

Kachel-en haardonderdelen zoals, rookkanalen van diverse merken, een kachelruit , een gasblok , kachelpoets , hittebestendige lak , Opti-Myst lampen, transducers, dompelaars , etc.

Niet alleen particulieren, ook het bedrijfsleven zoals de Horeca, heeft de weg naar de Kachelaer gevonden.

Is uw belangstelling gewekt? 

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij leveren door geheel Europa.

Contactgegevens de Kachelaer:

Nieuwehaven 163

2801 CW Gouda

Tel.nr. 0182-551604 of 06-41108189

Emailadres: info@kachelaer.nl

Website: www.kachelaer.nl 

De showroom is geopend:

Maandag t.m. woensdag: graag op afspraak

donderdag: 10.00-12.30 en 13.30-17.30 uur

vrijdag     : 10.00-12.30 en 13.30-17.30 uur

zaterdag  : 10.00-17.00 uur

        

Een kopje koffie of thee staat voor u klaar.

Artikelen

meest recent

Elektrische haarden

 Electrische haarden.Bij een openhaard denk je meteen aan warmte en gezelligheid en bovendien is de openhaard een lust voor het oog -een blikvanger -in uw interieur. Bij een electrische haard is het net zo. Een klassieke- of moderne haard in uw woonkamer, wie droomt daar nou niet van!Voordat men vroeger echter kon genieten van een openhaard moest er eerst e.e.a. ingrijpend verbouwd worden. Want wie een openhaard wilde, zat onherroepelijk vast aan een rookkanaal, schoorsteen en het nodige hak -en breekwerk in het vooruitzicht.Met een electrische haard van De Kachelaer behoort dit echter voorgoed tot het verleden. Een electrische haard heeft immers geen rookkanaal nodig. Een stekker in het stopcontact is voldoende. Eenvoudiger kan het niet!

De Kachelaer

Biobranders

BIO BRANDERSDE KERAMISCHE BRANDER:HET MOOISTE EN VEILIGSTE VUURBEELD TER WERELD!De Kachelaer introduceert een nieuw, gepatenteerd product: de RF keramische brander. Deze keramische bio-ethanol brander brandt op de speciaal hiervoor ontwikkelde biobrandvloeistof LEF.Door de unieke absorberende steen in de brander brandt de vloeistof schoon, zuiver en is het brandsysteem bijna reukloos. De steen zorgt ervoor dat de verdamping  en dus de verbranding- zeer geleidelijk gebeurt, hierdoor is er tijdens de gehele brandduur een regelmatige vlam zichtbaar. De steen hoeft, in tegenstelling tot zachtere materialen, nooit vervangen te worden. Hierdoor ontstaat een compleet veilig en zuinig brandsysteem met een grote, gele vlam. Door het slimme ge ntegreerde sluitsysteem, kan deze op elk moment eenvoudig gedoofd worden. Bijvullen tijdens het branden is niet mogelijk. De combinatie van dit unieke brandsysteem en de biobrandvloeistof zorgt ervoor dat deze in elke ruimte kan branden zonder het vrijkomen van rookgassen: de uitstoot is CO  neutraal. De keramische branders kunnen gecombineerd worden met schouwen uit onze collectie.Tevens kunnen deze in een bestaande (niet werkende) haard geplaatst worden of kunnen naar eigen creativiteit op andere manieren toegepast worden. In tegenstelling tot de branders van veel andere aanbieders heeft de keramische brander g  n open reservoir. Een open reservoir kan pure vloeistof lekken (dit is zeer gevaarlijk). Speciaal voor deze brander is een unieke biobrandvloeistof ontwikkeld, LEF. De combinatie van het brandsysteem met de speciale vloeistof zorgt ervoor dat het gebruik uiterst veilig is.

De Kachelaer

Gashaarden

Open en gesloten toestellenEen conventionele openhaard, houtkachel of gas(inzet) haard werkt als een open toestel. Dat wil zeggen dat de, bij het verbrandingsproces benodigde, zuurstof aan de ruimte waarin de haard of kachel geplaatst is (meestal de woonkamer) wordt onttrokken. Ook is het in vele gevallen mogelijk om een bestaande hout openhaard te voorzien van een gasblokkenvuur: Wij spreken dan nog steeds van open toestellen.In nieuwbouwwoningen en in woningen die "kierdicht" gemaakt zijn, is het niet langer toegestaan dergelijke apparaten op te stellen zonder het nemen van speciale maatregelen. Wilt u toch vasthouden aan een open vuur of open kachel, dan zult u van buiten de woning een speciale buis moeten aanbrengen voor de aanvoer van verse lucht. Meestal wordt deze buis via de vloer en de kruipruimte met de buitenlucht verbonden (Iet op: een verbinding naar alleen de kruipruimte is niet voldoende).

De Kachelaer
Bekijk alle 5 artikelen