Kookplaat Whirlpool FlexiCook

Met FlexiCook van Whirlpool voeg je kookzones samen. Uitgebreid koken met grote potten en pannen is nu geen enkel probleem meer.

Een kookplaat voor maximale flexibiliteit

Met FlexiCook maakt het niet uit voor hoeveel mensen je kookt en hoe groot de pannen zijn. Met deze technologie van Whirlpool gebruik je kookplaat efficiënt en flexibel. Je hoeft van tevoren niet meer na te denken en te puzzelen welk formaat pannen je wilt gebruiken om alle onderdelen van het gerecht tegelijk te kunnen maken. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Wil je stoofvlees in een grote pan maken met aardappeltjes voor de hele familie en meerdere soorten groenten erbij? Met misschien nog een lekker sausje in een apart pannetje? Dat is geen enkel probleem.

Hoe werkt de FlexiCook-technologie?

FlexiCook houdt in dat je verschillende kookzones van je inductieplaat samenvoegt. Dat is ideaal wanneer je met grote schalen of pannen werkt die veel ruimte innemen, waardoor het kleinere kookgerei in het gedrang komt. Wil je bijvoorbeeld een grote schaal of pan met vlees of vis stoven? Dan voeg je twee zones samen tot een grote. Er is dan nog steeds ruimte over om de rest van het menu te bereiden.

Eén grote kookzone kun je ook gebruiken om meerdere potten en pannen in verschillende opstellingen bij elkaar te plaatsen. FlexiCook detecteert de pannen en past het energieniveau aan. Je maakt zo optimaal en flexibel gebruik van het hele oppervlak van de kookplaat. Er gaat geen ruimte verloren en lekker uitgebreid koken is geen enkel probleem meer.

Kom keukenapparaten kijken

De FlexiCook-technologie maakt dagelijks koken comfortabel en stimuleert je creativiteit in de keuken. Wil je zelf zien hoe deze technologie werkt en koken leuk maakt? Kom dan naar een van de showrooms en ervaar het zelf. Een van de adviseurs staat je graag te woord voor meer informatie.