Profielfoto van Keuken Kampioen

Keuken Kampioen

Over ons

Keuken Kampioen heeft kwaliteitskeukens uit eigen fabriek, A-merken apparatuur voor de laagste prijs, deskundige adviseurs en 46 showrooms in Nederland.

Keuken Kampioen

Ben je op zoek naar een keuken die past bij je persoonlijke smaak, maar ook bij de ruimte en je budget? Bij Keuken Kampioen combineer je kleuren, materialen, modellen, werkbladen en apparatuur. En je hebt keuze uit honderden deurtjes, grepen, inrichtingen en accessoires. Maar minstens zo belangrijk: je kunt vertrouwen op de kennis en ervaring van de keukenadviseurs. Zo bewandel je de slimste weg naar het beste eindresultaat: een geweldige keuken die ook nog eens optimaal ingedeeld is en waarvan je jarenlang van zult genieten.

Keuken Kampioen belooft:

- De beste prijs/kwaliteitsgarantie
- Kwaliteitskeukens uit eigen fabriek
- Eigen montage
- A-merk keukenapparatuur voor de laagste prijs

Bezoek de showroom voor ideeën en advies

Natuurlijk kom je bij Keuken Kampioen omdat je op zoek bent naar een nieuwe keuken. Maar je wilt ongetwijfeld ook een goed gevoel hebben bij de organisatie waar je deze grote aankoop gaat doen. We nodigen je daarom van harte uit in onze showroom. Zo krijg je niet alleen een indruk van de nagenoeg eindeloze keuze in keukens. Je ervaart bovendien de professionaliteit van keukenadviseurs en de gastvrijheid van alle medewerkers.

Dichtstbijzijnde showroom?

Vind een showroom in de buurt.