Foto: press_2013//inventum-kookkraan-aquaspot.jpg

Inventum AquaSpot: 3-in-1 kookkraan

Direct kokend water met Inventum Aquaspot 3-in-1 kookkraan

Inventum AquaSpot: 3-in-1 kookkraan. Direct kokend water met Inventum Aquaspot 3-in-1 kookkraan.

Koken is voor velen een heerlijke manier van ontspannen. Er wordt steeds meer tijd besteed in de keuken. De foodmagazines, kookprogramma's en zelfs een kookzender hebben hun plek in steeds meer huishoudens gevonden. Bij het koken horen ook de vele producten die het koken vereenvoudigen of versnellen. Inventum introduceert de AquaSpot 3-in-1 kookkraan met titaanboiler. Een kraan waarmee je koud, warm en kokend water tapt op de veiligste manier.

De AquaSpot is de ideale hulp in uw keuken voor het bereiden van de maaltijd, het uitkoken van spenen en babyflessen of een kop thee. Direct kokend water bespaart wachttijd, energie en water.

Design
Inventum levert de AquaSpot kookkraan als 3-in-1 kraan; Alessio. Één kraan voor koud, warm en kokend water. Er zijn ook drie verschillende solo designuitvoeringen naast de gewone mengkraan: Lucca, Celestina en Agostina. Ieder model heeft een unieke uitstraling zodat er altijd één in uw keuken past. De meermaals internationaal bekroonde designer Mathis Heller van WeLL Design heeft zowel de boiler als de kookkraan ontworpen. En dat ziet u terug in de strakke, stijlvolle lijnen en merkt u aan het hoge gebruikscomfort. De kranen hebben al diverse design awards gewonnen, waaronder de iF Gold product design Award. De iF awards gelden sinds 1953 als internationaal keurmerk van kwalitatief hoogstaande en bijzondere ontwerpen. De AquaSpot staat daarbij in de rij met Philips, BMW en Apple.

De veiligste kookkraan
Alle kranen zijn uitgerust met het unieke soft-touch Intelliprotect®-systeem. Een slim, door Inventum ontwikkeld, veiligheidssysteem met drie instelbare niveaus. De kranen hebben een tiptoetsbediening dat ergonomisch eenvoudige bediening mogelijk maakt. De veiligheid zit in het aantal keer dat u moet drukken voor het kokend water zal stromen. Vanwege het eenvoudige gebruik heeft de AquaSpot kookkraan ook de GIO ergonomie prijs mogen ontvangen. Met slechts één vingertip veilig kokend water.

De AquaSpot kookkraan wordt als set geleverd met een combiboiler. De combiboiler levert 6 liter kokendwater uit de AquaSpot kookkraan of 12 liter warm water (60 ºC) uit de gewone mengkraan.Levenslange garantie
De AquaSpot kookkraan wordt als set geleverd met een combiboiler. De combiboiler levert 6 liter kokendwater uit de AquaSpot kookkraan of 12 liter warm water (60 ºC) uit de gewone mengkraan. Inventum geeft u nu een levenslange garantie. De kwaliteitsboiler is gemaakt van titaan waardoor zelfs met kokendwater deze levenslang lekvrij is. Titaan is een zeer hoogwaardig materiaal dat vooral wordt gebruikt in de luchtvaart en medische industrie. Voor u betekent dit een onderhoudsvrije boiler met schoon en puur kokend water.

Gebruiksgemak
Met één druk op de knop heeft u direct kokend water. Wanneer u de knop los laat stopt het water direct. De kraan zelf wordt niet warm en is in hoogte te verstellen (alleen de Solo versies). Ideaal om verschillende maten pannen eronder te kunnen plaatsen. Ook kunt u de kraan helemaal ronddraaien. De pan kan dus gewoon op het aanrecht worden geplaatst zodat u niet onnodig hoeft te tillen. Het is mogelijk om de Aquaspot kookkraan zo in te stellen dat hij na 10 sec. continu blijft stromen, ook als de knop wordt losgelaten. U heeft dan twee handen vrij. Slechts één druk op de knop en het water stopt.

Bespaart tijd, water en energie
Één ontzettend groot voordeel van direct kokend water is tijdsbesparing. U hoeft niet meer te wachten tot de waterkoker klaar is en u heeft altijd precies de afgepaste hoeveelheid die u nodig heeft. De mengkraan geeft u ook direct warm water. U verspilt geen drinkwater meer met wachten op het warme water vanuit de CV-ketel.

De energie die de AquaSpot gebruikt is vergelijkbaar met de energie die u gebruikt om water te laten koken via de waterkoker en elektrische fornuis. Het grote verschil zit in de combiboiler. U heeft direct warm water waardoor uw HR- of CV-ketel niet hoeft aan te slaan.

Vertrouwd Inventum
De titaanboiler is onderhoudsvrij. Wel is het aan te raden om het spruitstuk van de kraan één keer per jaar schoon te maken. Dit kan vaker zijn als de hardheid van het water hoger is. Inventum verkoopt de AquaSpot kookkraan via de keukenexpert en gecertificeerde installateurs. Deze professionals zorgen ervoor dat het product veilig en op de juiste manier wordt geïnstalleerd.

Meer informatie: www.aquaspot.nl

Publicatiedatum: 29 december 2012

 

Reacties