Foto: press_2013//Blanco-Hot-heetwaterkraan.jpg

BLANCO HOT heetwaterkraan

Kokend heet water vanaf de eerste druppel met heetwaterkraan BLANCO HOT

BLANCO HOT heetwaterkraan. Kokend heet water vanaf de eerste druppel met heetwaterkraan BLANCO HOT.

BLANCO HOT is de heetwaterkraan die de sleur van de dagelijkse taken doorbreekt. Maak het jezelf gemakkelijk met BLANCO's multitasker.

Het nieuwe heetwatersysteem BLANCO HOT
Kokend heet water is onmisbaar in de keuken. Kokend water wordt gebruikt om groenten te blancheren, thee te maken, babyflesjes warm te maken, enz. Water op temperatuur krijgen kost veel tijd en met de nodige attributen zoals een waterkoker of kookpan ook ruimte. Met BLANCO HOT heb je in een handomdraai kokend heet water. BLANCO HOT biedt zowel koud en warm als heet water aan in 1 systeem en is dus een comfortabele én functionele hoogvlieger in elke gezins -of kleinere bedrijfskeuken. De BLANCO HOT levert, eenmaal ingesteld, water tussen 65 °C en kokend heet.

BLANCO's multitalent staat elk moment van de dag paraat om kokend heet water te leveren, vanaf de eerste druppel. Of u nu spaghetti wil koken om een grote honger te stillen, een soepje wil maken of een lekker chocoladedessert wil maken, de BLANCOHOT zorgt voor een snelle en comfortabele bereiding. Beide handen blijven steeds vrij, aangezien de heet water bediening niet aanhoudend ingeduwd moet blijven.

Met BLANCO HOT heb je in een handomdraai kokend heet water. BLANCO HOT biedt zowel koud en warm als heet water aan in 1 systeem en is dus een comfortabele én functionele hoogvlieger in  elke gezins -of kleinere bedrijfskeuken.BLANCO HOT is niet alleen superpraktisch, naast functionaliteit is er zeker ook aan veiligheid gedacht: de draaiknop voor heet water is beveiligd en kan niet zomaar gebruikt worden. Dankzij de kinderbeveiliging HotLock kan de bedieningshendel van het hete water enkel opengedraaid worden als en de veiligheidsknop ingeduwd wordt en aan de knop gedraaid wordt. De hete waterstraal spat of dampt nauwelijks. Bovendien voorkomt het gepatenteerde antidrupsysteem dat er stilstaand water in de leidingen van de heet waterkraan achterblijft. Op die manier kunnen er zich geen ziektekiemen, zoals legionella, ontwikkelen. Het anti-drupsysteem garandeert daarnaast dat er na gebruik geen heet water na druppelt.

De installatie van het heetwatersysteem voor BLANCOHOT is eenvoudig en snel. BLANCO HOT is de intelligente combinatie van een innovatieve technologie en perfecte functionaliteit, die zich eveneens vertaalt in een gemakkelijke installatie van de boiler. Hiervoor staan BLANCO en Stiebel Eltron immers. De kraan en de boiler zijn dan ook perfect op mekaar afgestemd. De installatie is gemakkelijk, aangezien er geen veiligheidsgroep nodig is. Bij de ingebruikname wordt het systeem automatisch, afhankelijk van de hoogte boven zeeniveau, op zijn maximumtemperatuur gekalibreerd en dan ingesteld op de perfecte temperatuur net onder het kookpunt.

De pure vormen van de kraan maken het design tijdloos elegant. Het cylindrische lichaam en de L-vormige uitloop van de multitasker geven een functionele en esthetische toets aan elke keuken. De hoge uitloop is erg praktische en vergemakkelijkt bovendien het vullen van hoge recipiënten.

Kokend heet water tot uw dienst. Het nieuwe heetwatersysteem van BLANCO zorgt elke dag opnieuw en vanaf de eerste druppel, zonder enige wachttijd, voor kokend heet water. Twijfel niet langer om snel spaghetti te koken voor een grote honger te stillen, of om een instant soepje te bereiden in een handomdraai. Babyflesjes opwarmen of chocolade smelten, de BLANCOHOT is hét keukenhulpje die helpt in de dagelijkse taken. Zo'n topfunctionaliteit en comfort is een plezier in de keuken.

Meer informatie: www.blancobenelux.nl

Publicatiedatum: 16 december 2012

Reacties