Partner

Superkeukens

Superkeukens is met haar 44 winkels een van de grootste en toonaangevende keukenaanbieders in Nederland. Bij Superkeukens vindt u een breed assortiment kwaliteitskeukens met altijd direct de beste prijs. Zonder handjeklap! Of u nu kiest voor modern hoogglans, trendy matzwart of landelijk klassiek. Bij Superkeukens vindt u altijd een keuken die bij u past. Bovendien krijgt u altijd een gratis en deskundig advies inclusief 3D ontwerp en wordt er alle tijd genomen om uw wensen door te nemen!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht superkeukens.nl

De ideale koelkastindeling

In de koelkast blijft eten en drinken langer goed. Maar hoe stelt u de koelkast juist in? Zes tips voor een goede koelkastindeling! 

  1. De temperatuur van uw koelkast mag maximaal 4 graden zijn. Zo blijven etenswaren het langst goed. Met een koelkastthermometer, te koop in de kookwinkel, controleert u of uw koelkast wel koud genoeg is.
  2. Het onderste deel van de koelkast is het koudst. Bewaar hier dus vlees, vis en gevogelte, evenals eventuele restjes. Laat die trouwens goed afkoelen voordat u ze in de koelkast zet!
  3. Boter en kaas moeten niet ál te hard worden en kunnen dus het beste bovenin de koelkast, relatief gezien het minst koude deel. Ook sausjes zoals mayonaise en ketchup kunnen hier het beste staan.
  4. De deur is een ideale plaats voor kleinere artikelen zoals eieren. Dan vallen ze niet uit de koelkast wanneer u iets van het schap pakt.
  5. In de groentelade kunt u ook fruit en kruiden kwijt. Geef de groentelade regelmatig even een sopje, zeker wanneer u fruit en groente los in de lade bewaart!
  6. Wist u trouwens dat de draairichting van de meeste koelkasten veranderd kan worden? Handig wanneer u bijvoorbeeld verhuist en uw oude koelkast op een andere plaats wilt zetten!

Of u nu een inbouwkoelkast in uw keuken wilt of een hippe, losstaande retro-koelkast: uw keukenadviseur van Superkeukens laat u graag de mogelijkheden zien. Kom langs in uw Superkeukens keukenzaak voor een advies op maat!

Meer lezen over
'De ideale koelkastindeling'?

meer van deze professional

De voordelen van een stoomoven

Koken is heel leuk om te doen. Vooral wanneer u er veel...

Superkeukens keuken Tartini

Wat je smaak ook is, jouw Superkeukens droomkeuken krij...

Hoe gaat u bakken?

Bakken is hot. Maar hoe pakt u dat aan? Lees hier alles...

Toon alle 18 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.