Van harte gebakken

Brabantia introduceert feestelijke bakcollectie

07 September 2019

Bakken is zoveel meer dan het maken van een taart. Het is een heerlijk gevoel om eigenhandig iets moois en lekkers te maken om je vrienden of familie mee te plezieren. Brabantia’s Celebake collectie maakt bakken nog leuker met een 23 en 30 cm bakblik, een Ø22 en Ø24 cm springvorm en een muffinvorm voor 12 muffins. Allemaal van hoge kwaliteit, met een diamantpatroon en een sterke anti-aanbak coating in een feestelijke Champagne kleur. Gemaakt voor Brabantia’s 100ste verjaardag.

Let’s bake love

Zorgvuldige voorbereiding – het kloppen van de boter, zeven van het meel – verandert je ingrediënten in een veelbelovend deeg. Die zoete geur die uit je oven kringelt en het tevreden gevoel wanneer je baksel soepel uit de vorm glijdt. Geen wonder dat ze zeggen dat bakken je humeur verbetert en je stressniveau verlaagt, bakken voor anderen zelfs nog meer!

“Bakken voor anderen kan zorgen voor een groter gevoel van welbevinden, bijdragen aan het verminderen van stress en geeft je het gevoel dat je iets goeds voor de wereld hebt gedaan, iets betekenisvols in je leven en de verbinding met andere mensen.” - Pincus, associate professor of psychological and brain sciences at Boston University.

Het leven is heerlijk!

Brabantia viert haar 100 jaar Dutch Design met taart - om zelf te bakken, met de Champagne-kleurige bakvormen uit de Celebake collectie. De 23 en 30 cm bakblikken zijn gemaakt om bij elk recept te passen. De springvormen van Ø22 en Ø24 cm hebben een onderkant met diamantpatroon en een extra grote clip om ze makkelijk mee te openen. En de muffinvorm is precies wat je nodig hebt om 12 geluksmomentjes te bakken. Alle bakvormen hebben een sterke anti-aanbak coating van Whitford Quantanium: zo glad dat je baksels eruit glijden zonder een kruimel te verliezen. Natuurlijk zijn ze gemaakt voor intensief gebruik en temperaturen tot 230°C, dus ze gaan heel wat feestjes mee. Daarom krijg je ook 5 jaar garantie op allemaal. Koop ze los of als set van een Ø24 cm springvorm, een 23 cm bakblik en een muffinvorm voor 12 stuks.

De Brabantia Celebake Collection is verkrijgbaar vanaf oktober 2019.

Reacties