Sixtus snijplank en grill set ontworpen door Søren Refsgaard

Met de nieuwe Sixtus snijplank en grillset van Stelton ben je goed voorbereid op die gezellige zomeravonden op het terras, in de tuin of op het balkon.

05 Februari 2020

De elegante snijplank met een diepe, praktische sap groef is gemaakt van FSC-gecertificeerd, massief Europees eiken; een zeer duurzaam en antibacterieel, natuurlijk materiaal wat tevens zeer gebruiksvriendelijk is voor de keukenmessen. De snijplank is 57 cm lang, past perfect in de keukenkast en is groot genoeg om te snijden en te serveren.

De stijlvolle grillset bestaat uit een vleesmes en vleesvork, grilltang en grillspatel met een mooie glanzende afwerking. Alle onderdelen zijn van roestvrijstaal en beschikken over het bekende Stelton-DNA, waar strakke lijnen en hoge kwaliteit kenmerkend zijn. Het keukengerei voelt prettig aan en is gemakkelijk te gebruiken voor elke grillliefhebber, dankzij het solide gewicht van het handvat.

De Sixtus snijplank en grillset zal vanaf maart in de (web)winkels verkrijgbaar zijn. Dus je bent zeker op tijd klaar voor het seizoen.

Productinformatie

Sixtus snijplank
Materiaal: FSC gecertificeerd Europees eiken
Afmetingen: 54 cm x 2,8 cm x 27 cm
EUR 115,95

Sixtus grill set (items worden los verkocht)
Materiaal: roestvrijstaal
Afmetingen: mes 35 x 2,5 x 4,6 cm / vork 35 x 3 x 3 cm / grill tang 38 x 2,5 x 7 cm / grill spatel 38 x 3,5 x 7,9 cm
Per item EUR 64,95

Designer

Søren Refsgaard (geboren in 1977 in Denemarken) studeerde af aan Design Seminariet in Højer, Denemarken, in 2003. Later datzelfde jaar richtte hij zijn eigen ontwerpstudio op in Kopenhagen. Zijn werk, dat sterk wordt beïnvloed door de Deense ontwerptraditie, is voornamelijk gericht op verlichting, meubels en woonaccessoires. Søren Refsgaard’s modus van expressie is eenvoudig en vaak gekenmerkt door een humoristische draai.

Reacties