Smeg en Dolce & Gabanna gaan samenwerken

Het retro koelkastenmerk Smeg gaat samenwerken met een van de meeste toonaangevende modehuizen, namelijk: Dolce & Gabbana.

Deze samenwerking zorgt voor de meest prachtige producten. De naam van het gezamenlijke project is: Sicily is my Love. “Een nieuwe collectie klein huishoudelijke producten geproduceerd door Smeg, met een onmiskenbaar vleugje Dolce&Gabbana.

Broodroosters, citruspersen, koffiemachines, waterkokers, blenders, keukenmachines en slowjuicers zijn allemaal voorzien van typische Siciliaanse decoratie. Bijvoorbeeld in ‘crocchi’, een driehoekig motief met gouden citroenen, limoenen, cactusvijgen en rode kersen.

Er zijn ook subtiele bloemmotieven geïnspireerd op de kust en het landschap van Zuid-Italië. Of schilderingen van de indrukwekkende berg Etna, omringd met sierlijsten van ornamenten, de pittoreske ruïnes van de Griekse tempel van Castor en Pollux in de Tempelvallei (Valle dei Templi) en het bekende ‘trinacria’ symbool.”

Alle ontwerpen zijn verbonden met Sicilië, de thuisbasis van Domenico Dolce en Stefano Gabbana, en meer algemeen met Italië en de Italiaanse keuken, waar Smeg en haar producten onlosmakelijk mee verbonden zijn. De kleine, maar waardevolle keukenapparaten zijn het resultaat van Smeg’s jarenlange ervaring in Italiaans design en liefde voor ‘Made in Italy’.Het retro koelkastenmerk Smeg gaat samenwerken met een van de meeste toonaangevende modehuizen, namelijk: Dolce & Gabbana. Deze samenwerking zorgt voor de meest prachtige producten.

reacties
anderen bekeken ook

Leuke jaren 50 stijl popcorn machines

Je keuken aankleden met de mooiste apparatuur. Bekijk hier onze 7...

Guido van Loon

Snelle, gemakkelijke en verantwoorde recepten

Keukenmixer: mixen, kneden of pureren

Guido van Loon

Stijlvolle kookgerei voor in jouw keuken

Guido van Loon

N.A.C. gietijzeren collectie

Advertentie
Advertentie
Advertentie