SMEG broodrooster

De SMEG broodrooster TSF01PBEU bevat 6 standen en heeft een bagelfunctie waarmee je brood ook eenzijdig kunt roosteren. Dankzij de extra brede sleuven rooster je ook gemakkelijk dikke sneden brood. Lees meer voor een uitgebreide review over dit product.

Getest door:

Even voorstellen...

Hallo, ik ben Saskia. Ik vind het heerlijk om geroosterd brood te eten met echte boter, of zoals ze in Zuid-Europa doen met een beetje goede olijfolie en tomaat eventueel met een beetje zout...mmm. Daarom heb ik met veel plezier deze broodrooster van Smeg afgelopen weken voor jullie getest.

Stevig en degelijk

De SMEG broodrooster wordt geleverd in een passend kartonnen doos waarin het broodrooster in een plastic hoes zit. Het wordt vastgeklemd tussen twee kartonnen houders aan de onder- en bovenkant. Het broodrooster ziet er stevig en degelijk uit. Het plastic zou vervangen kunnen worden door ander milieuvriendelijker materiaal of een katoenen/linnen tas die je eventueel voor iets anders kunt gebruiken, zoals boodschappen doen en brood kopen.

Leuke extra

Een broodrooster bedienen is natuurlijk een simpel klusje. Het leuke van deze broodrooster zijn de extra's zoals de extra brede sleuven, zodat je dikkere sneeën brood kunt roosteren maar ook een bagel of kadetje. Ik ben niet zo van de bagels maar een kadetje voor mijn hamburger kwam er heerlijk geroosterd uit.

Verschillende standen

Hier zit ook een stand dat als je brood nog niet goed geroosterd is het iets langer verwarmd wordt. Door middel van de standenknop kan je kiezen voor 6 standen maar ook voor halve standen heel handig in gebruik als je het iets lichter geroosterd wilt hebben. Aan de weerskanten van de standenknop heb je rechts een drukknopje wat je kan gebruiken als je het brood maar aan een zijde geroosterd wilt hebben. Het knopje links is om het brood te ontdooien, superhandig om je brood zo uit de vriezer met dit knopje te ontdooien en daarna naar smaak te roosteren.

Conclusie

Design en kleur is prachtig echt een aanwinst voor je keuken. Ik kreeg ook veel complimenten van vrienden, het viel ze gelijk op zodra ze binnen kwamen. Prijs vind ik erg hoog, maar dan heb je ook wel iets moois staan in de keuken. Wat dat betreft is het dan ook wel echt een aanrader.

Reacties