Foto: press_2013//simplehuman-pedaalemmer-rvs.jpg

simplehuman heeft stalen pedaalemmer met recycling bakken

Ge?nspireerd op de zuivere lijnen en het elegante voorkomen van professionele keukenapparaten, heeft simplehuman de stalen pedaalemmer met recycling bakken.

Ge?nspireerd op de zuivere lijnen en het elegante voorkomen van professionele keukenapparaten, heeft simplehuman de stalen pedaalemmer met recycling bakken. www.trendykoken.nl

Deze stijlvolle afvalemmer is voorzien van een stevig voetpedaal, waardoor de emmer met elke stap makkelijk en snel opengaat. Een stijlvol en efficiënt apparaat.

 

De gestroomlijnde, vingerafdrukvrije roestvrij stalen pedaalemmer heeft niet te veel tierlantijntjes waardoor de afvalemmer een strak uiterlijk heeft. De scharnieren van het deksel zitten aan de binnenkant, hierdoor kan de afvalemmer strak tegen de muur aan staan. Ook sluit het deksel precies plat op de emmer aan, dit alles zorgt voor een verfijnde en symmetrische uitstraling.

Aan de onderkant van het deksel zit een geïntegreerde houder waar een houtskoolfilter in zit. De houtskoolfilter zorgt ervoor dat onplezierige geurtjes geneutraliseerd worden, zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken. De houder is gemakkelijk te verwijderen om schoon te maken. De filter kan makkelijk worden aangevuld door blootstelling aan de zon.

De afvalemmer is voorzien van het exclusieve lid shox®, dankzij deze schokdemping sluit de deksel langzaam en geluidloos. Ook is de afvalemmer voorzien van het smartbucket system, dit zorgt ervoor dat er geen volle zakken over de rand gaan hangen. Daarnaast biedt simplehuman een garantie van 10 jaar.

simplehuman gaf de afvalbak een make-over met de introductie van de roestvrijstalen ?butterfly? bak in 2004. simplehuman?s missie om mensen meer efficiënt te laten leven heeft geresulteerd in een lijn van meer dan 100 producten. Alle simplehuman producten zijn zo ontworpen dat ze ergonomisch, makkelijk in gebruik en duurzaam zijn. simplehuman heeft al verschillende nationale en internationale design awards gewonnen, inclusief twee zilveren awards op de DIY Week Industry Awards 2008.

Prijzen en beschikbaarheid:
simplehuman stalen rechthoekige pedaalemmer- 55L
35.8cm diep x 56.3cm wijd x 63.2 cm hoog
Beschikbaar via kookwinkel Kookaburra in Roosendaal voor ? 299,--

Publicatiedatum: 1 december 2009

Reacties