Profielfoto van Kastaccessoires.nl
Kastaccessoires.nl
Nieuwe Atelierstraat 13, 5056 DZ Berkel-Enschot
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 16:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Inbouw afvalemmers

Inbouw afvalbakken voor montage in een keukenkast zijn er vele verschillende afmetingen en uitvoeringen

Inbouw afvalbakken voor uw keuken

Inbouw afvalbakken zijn een uitkomst voor de moderne keuken. Met inbouw afvalbakken hoeft u niet langer gebruik te maken van een losse afvalbak of afvalemmer. Uw prullenbak is niet zichtbaar en nare geurtjes of rondslingerend afval zijn verleden tijd. Bent u op zoek naar een uittrekbare afvalbak of een die uitschuifbaar of uitdraaibaaris? Bij Kastaccessoires.nl kunt u diverse soorten afvalbakken online bestellen voor een aantrekkelijke prijs.

Keuze in inbouw afvalbakken

Kastaccessoires.nl biedt diverse varianten inbouw afvalbakken en afvalemmers aan. U kunt bijvoorbeeld een afvalbak uitschuifbaar kopen, maar ook een inbouw prullenbak. Deze kunt u vervolgens zelf in één van uw keukenkastjes plaatsen. U heeft keuze uit vele soorten afvalbakken. Voor € 25,95 beschikt u al over een eenvoudige, stijlvolle witte of grijze inbouw afvalemmer. Wilt u liever een afvalbak met twee emmmers voor gescheiden afval of een extra grote afvalemmer inbouw van 30 of zelfs 40 liter? Ook die vindt u in verschillende uitvoeringen bij Kastaccessoires.nl.

Waarom een afvalbak uitschuifbaar kopen?

In moderne keukens worden ze steeds vaker toegepast; uitschuifbare afvalemmers. Waarom zou u voor dit type prullenbak kiezen? Een afvalbak uitschuifbaar kopen heeft een aantal voordelen. U kunt dit type afvalemmer kwijt in uw keukenkastjes. Bij het openen van uw keukenkastjes opent de inbouw afvalemmer automatisch, of u kiest voor een variant met deksel dat u zelf opent. De prullenbak is dus altijd verborgen. Huisdieren of kleine kinderen kunnen de afvalemmer niet openen. Nare geurtjes blijven bovendien niet in uw keuken hangen als u gebruik maakt van een inbouw afvalbak uittrekbaar. Gooit u weinig weg? Kies dan voor een kleine inbouw vuilnisbak. Zo voorkomt u dat uw afval te lang in uw prullenbak blijft liggen voor deze vol raakt. Afval scheiden kan ook, met een afvalemmer met meerdere vakken. Kies dan voor een inbouw prullenbak met drie vakken.

Keukenafvalbak inbouwen

Een inbouw afvalbak bestellen en installeren is heel eenvoudig. U selecteert op Kastaccessoires.nl welke inbouw afvalemmer u wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling binnen 1 tot 2 dagen in huis heeft. Uw bestelling wordt gratis verzonden als u voor meer dan € 100,00 aan kastaccessoires bestelt. Daarna installeert u de inbouw prullenbak zelf thuis. Bevestig de geleiders aan de zijkant of bovenzijde van uw keukenkastje en plaats de afvalbak in de geleiders. Uw afvalbak uittrekbaar is nu klaar voor gebruik. Zo eenvoudig is een keukenafvalbak inbouwen! Laat u verrassen door de voordelige prijzen bij Kastaccessoires.nl en bestel vandaag nog uw inbouw afvalbakken (uitschuifbaar, uittrekbaar of uitdraaibaar) voor uw keuken.