Foto: solis-master-prestige-blender

Revolutionaire perfectie met de Solis blenders

Supersnel blenden met direct een gelijkmatig resultaat? Dat kan, met de professionele techniek van de Solis Master blender en Solis Prestige blender.

Supersnel blenden met direct een gelijkmatig resultaat? Dat kan, met de professionele techniek van de Solis Master blender en Solis Prestige blender.

Het Zwitserse Solis heeft een nieuwe generatie blenders op de markt gebracht met een revolutionaire techniek. Het gepatenteerde ?mes en komsysteem` zorgt voor een oneindig sneller, beter en gelijkmatiger resultaat in vergelijking tot de traditionele blenders.

 

Daarnaast is het hoogwaardige design, waar Solis om bekend staat, ook doorgevoerd in deze serie. Uitgevoerd in hoogwaardig RVS en strak vormgegeven. De professionele en zeer stille motoren van respectievelijk 1.000 Watt en 1.200 Watt staan garant voor jarenlang plezier. De blenders zijn voorzien van 5 elektronisch gestuurde snelheids- en een ?pulse? stand. De Prestige blender heeft naast deze standaard functies nog een automatische Ice-crush en Smoothie stand en timer.

De afneembare glazen kan heeft een inhoud van 1,5 liter. Het speciale glas is krasvast en daardoor geschikt voor de vaatwasser. Het blendermes is eenvoudig los te draaien voor reiniging. Het deksel is voorzien van een rubberring, waarmee deze makkelijk van de kan te verwijderen is en heeft een uitneembaar maatbekertje voor het toevoegen van ingrediënten tijdens het blenden. Belangrijk detail, alle losse onderdelen zijn afzonderlijk te bestellen bij de Solis dealer.

De Master blender en Prestige blender zijn onmisbaar in de keuken en uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

Bij de Solis dealer is het receptenboek ?Sappen en Smoothies? met heerlijke recepten te verkrijgen.

Winkelverkoopprijzen inclusief BTW
Master Blender ? 199,00
Prestige Blender ? 269,00

Voor extra informatie over de Solis blenders, overige producten en voor dealeradressen kijkt u op www.solisnederland.nl of bel Solis Nederland 040-290 11 30.

Solis is een Zwitserse fabrikant van hoogwaardige en innovatieve huishoudelijke apparaten voor zowel thuis- als professioneel gebruik. Het brede assortiment met luxe apparaten komt in elke keuken tot zijn recht en biedt voor ieder wat wils. Solis blijft ontwikkelen en innoveren.

Publicatiedatum: 6 juli 2009

Reacties