Foto: 2018-04/keukenaccessoires  Wesco.jpg

Retro design op zijn best

De noviteiten van Wesco in 2018

Al meer dan 150 jaar overtuigt Wesco met high end, functionele producten gemaakt van staal. De onmiskenbare, kleurrijke, retro-ontwerpen voegen een speciale touch toe aan elke keuken, badkamer of woonkamer. Dit jaar introduceert Wesco nieuwe producten die in je interieur niet mogen ontbreken.

SINGLE ELLY

Het ‘kleine zusje ’van de in 2017 geïntroduceerde Classic Line Elly broodtrommel is een echte retro topper. Deze maat is
ideaal voor compactere keukens en huishoudens. De ventilatiegaatjes aan de achterkant van het product zorgen voor goede luchtcirculatie. Dit zorgt voor de meest optimale houdbaarheid van jouw baksels. In 2018 introduceert Wesco een matte afwerking in de kleuren zwart, cool grey, white én in de geheel nieuwe kleur graphite.

MINI ELLY

Klein, kleiner, Mini Elly! De mini bewaarbox is ideaal voor het bewaren van verschillende spullen, zowel in de keuken als rondom het huis. Van je bureau tot bad-, speel- of babykamer. Juwelen, cosmetica of schrijfwaren kunnen netjes opgeborgen worden en zijn altijd binnen handbereik. In 2018 introduceert Wesco een matte afwerking in de kleuren zwart, cool grey, white én in de geheel nieuwe kleur graphite.

MINI MASTER

Er is een nieuwe, stijlvolle afvalverzamelaar voor de badkamer: de Mini Master! Met een volume van zes liter, een grote opening en een pedaalmechanisme kun je al je afval nog gemakkelijker en hygiënischer weggooien. Niet alleen de karakteristieke retro look maakt deze afvalverzamelaar zo aantrekkelijk. De praktische deksel draagt daaraan bij door de ingebouwde demper waardoor het deksel bijna geluidloos opent en sluit.

LIFTMASTER

Een klassieker keert terug in het assortiment. De Liftmaster heeft een facelift gekregen die het een nog modernere uitstraling geeft en een praktische look. De gelakte deksel heeft een ingebouwde demper en een geïntegreerd scharnier aan de binnenkant, wel zo mooi! De afvalemmer wordt hygiënisch bediend door het voetpedaal.

BASEBOY

De klassieke Baseboy heeft een echte jaren 50 look. Alle vier de modellen hebben een geïntegreerde demper in de deksel, die zorgt voor het geruisloos sluiten van de deksel (soft close). Dit jaar introduceert Wesco een matte afwerking in de kleuren zwart, cool grey, white én in de geheel nieuwe kleur graphite.

Meer inspiratie voor een colorful living of direct een product kopen? Kijk op Wesco

Reacties