Foto: 2015/KitchenAid-Artisan-mixer-Gouden-nectar.jpg

Nieuwe kleur KitchenAid Artisan Mixer

De Artisan Mixer straalt in de nieuwe kleur Gouden Nectar. Met deze trendkleur maakt KitchenAid haar Artisan keukenmachine tot de blikvanger in de keuken.

De warme kleurreflectie en zachte glans brengen elke kook- en bakvriend in beroering. Gouden nectar is een kleur die goed past bij natuurlijke, warme materialen als hout en natuursteen die in moderne keukens veel gebruikt worden. Ook op stijlvol gedekte tafels zijn brons- en goudachtige details terug te vinden. De gouden nectar KitchenAid Artisan Mixer past dus uitstekend bij de kleurentrends van 2015.

29ste kleur voor iconische mixer

Gouden nectar is de 29ste kleur die KitchenAid aan haar kleurenpalet toevoegt. Hoe gedistingeerd de mixer ook oogt, hij is bovenal een fantastische keukenhulp. De prestaties van de iconische keukenmachine - die 95 jaar geleden werd geïntroduceerd - blijven ongeëvenaard. Het unieke van de KitchenAid Mixer is het originele planetaire kneedsysteem waardoor de ingrediënten tijdens het mixen voortdurend naar het midden van de kom worden geduwd. Bovendien is de mixer met allerlei accessoires uit te breiden tot een allround keukenmachine. De KitchenAid Artisan Mixer in de glamourachtige kleur gouden nectar combineert mooi wezen met echt presteren. Wie wil dat nou niet?

KitchenAid Artisan Standmixer/keukenrobot, kleur Gouden Nectar
Prijs: € 679,-

Meer informatie: www.kitchenaid.nl 

Publicatiedatum: 22 september 2015

Reacties